Κι εμείς "καθαροί" είμαστε

Διαβάσαμε την ανακοίνωση του Ικάρου. Στη χώρα που γέννησε την κωμωδία, είναι σημαντικό να βλέπεις να διαιωνίζεται η ιδέα. Ειδικά τώρα που ο κόσμος έχει ανάγκη από χαμόγελο. Κι είναι κωμωδία να ρωτά χωρίς λόγο (χωρίς εμφανή λόγο) μια ΚΑΕ το ΕΣΚΑΝ αν υπάρχει πρόβλημα με καλαθοσφαιριστή της.

Αν είναι λογικό, κάτι αντίστοιχο πρέπει να συμβεί με τις υπόλοιπες 13. Να αναρτήσουν, δηλαδή, ανάλογο κείμενο - απάντηση. Διαφορετικά, γιατί ο Ίκαρος ρώτησε το ΕΣΚΑΝ; Υπήρχε λόγος;

Είχε αφαιρεθεί δελτίο αθλητή του; Αν ναι, γιατί δεν μας το είπαν, γιατί δεν το ανακοίνωσαν; Αν όχι, ξαφνικά ένιωσαν την ανάγκη να απεμπλακούν από τα σενάρια που εδώ και ένα μήνα κυκλοφορούν;

Δεν είναι κακό. Κι εμείς είμαστε άνθρωποι που τους αρέσει η πλάκα. Η κωμωδία, η φάρσα, το ανέκδοτο. Γι' αυτό και… στείλαμε από την πλευρά μας χαρτί στο ΕΣΚΑΝ και πήραμε την παρακάτω απάντηση:

"Το ΕΣΚΑΝ ενημέρωσε το site μας πως για κανέναν συντάκτη μας δεν έχει προκύψει αντικανονικό εύρημα.
Το basketblog.gr ζήτησε από το ΕΣΚΑΝ να τον ενημερώσει αν κάποιος συντάκτης του έχει βρεθεί θετικός σε απαγορευμένη ουσία, η οποία τιμωρείται με αποκλεισμό (έστω και προσωρινό) του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Η απάντηση που λάβαμε από το ΕΣΚΑΝ το μεσημέρι της Παρασκευής 19/05, και την οποία δημοσιεύουμε, αναφέρει πως για κανέναν συντάκτη του site μας δεν έχει προκύψει αντικανονικό αναλυτικό εύρημα (adverse analytical finding), βάσει του οποίου θα μπορούσε να επιβάλλει το ΕΣΚΑΝ προσωρινό αποκλεισμό".

Άντε και του χρόνου…

Keywords
Τυχαία Θέματα