Κλάσικο με ...ΟΠΑΠ!

Τελικοί με ...ΟΠΑΠ και πρεμιέρα και με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και στοιχηματικά για να πάμε να ποντάρουμε στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ που μας έχει απ όλα στο μενού και με πολύ καλές και εξαιρετικές τιμές όπως και στο Φάιναλ Φορ στην ευρωλίγκα. Και ένα κουπόνι με τελικούς για...όλους από τον ΟΠΑΠ καθώς έχουμε

πολλά ειδικά στοιχήματα από την εταιρεία με σκέτη νίκη όπως στο ποδοσφαιρικό στοίχημα , με πρώτους σκόρερ ,διαφορές πόντων, τρίποντα και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί για να ποντάρει ο καθένας μας στα δύο σημερινά μεγάλα παιχνίδια, δηλαδή στο ένα ουσιαστικά και το ελληνικό Κλάσικο στο ΟΑΚΑ στην πρώτη της μητέρας των μαχών!

714 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΟΚ 5,5
Το πρώτο ματς στους μικρούς τελικούς στις 3 νίκες και παίζουν χωρίς λόγο καθώς δεν υπάρχει κάποιο έπαθλο όπως παλιά πχ η είσοδος στην Ευρωλίγκα! Αν βάλουμε κάτι πάμε προς διπλό καθώς οι γηπεδούχοι έχουν και αμφίβολος(εκτός ο Σκορδίλης-αμφίβολοι Λάνγκφορντ,Μπατής). Ο Πανιώνιος έχει την ανησυχία με την αποχώρηση του ιδιοκτήτη Λιανού και περίεργο κλίμα και απογοήτευσε με τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ έκανε τρομερή σειρά με τον ΠΑΟ και πάλεψε στα ίσα μέχρι τέλους μέσα στο ΟΑΚΑ και τα δύο πρώτα παιχνίδια αλλά δεν άντεξε αφού δεν έχει τέτοιο βάθος. Ομως έχει τρομερή χημεία και διαχείριση.


716 ΠΑΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3,5
Το πρώτο ματς στους μεγάλους τελικούς στις 3 νίκες με την έδρα σε αυτές τις σειρές να παίζει σχεδόν πάντα ρόλο! Τέτοια ματς είναι κλασικά Νο Bet αλλά αν βάλω κάτι πάω προς διπλό καθώς ο Ολυμπιακός πατάει καλύτερα. Και το πιθανό άντερ είναι χαμηλά ενώ στα ειδικά όλα είναι πιθανά. Πάντως ο ΠΑΟ έχει 24 συνεχόμενες νίκες στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ και είναι το ΟΑΚΑ που θα ειναι πάλι γεμάτο ένα απόρθητο φρούριο! Ο Παναθηναϊκός με την άμυνα κατεβάζει στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό κάτω και από τους 55-60π(!) και εξαφανίζει τον Σπανούλη και εύκολα ή δύσκολα κερδίζει και του έχει πάρει τον αέρα. Θέλει να σώσει την χρονιά όπως και ο Ολυμπιακός με τον τίτλο μετά την ευρωπαϊκή αποτυχία. Πάντως δεν είναι καλά και αγκομάχησε να κάνει το 2-0 με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ που θα είναι κατάμεστο αφού έχει πρόβλημα στην περιφέρεια . Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά με τον Πανιώνιο και βλέπει την ευκαιρία να σπάσει την έδρα αλλά πρέπει να ξεπεράσει το ψυχολογικό του πρόβλημα και ειδικά ο Σπανούλης και ειδικά να τρέξει καθώς ο ΠΑΟ ακόμα και με τον Αλβέρτη πήγε κλασικά σε χαμηλό σκορ και μεγάλα άντερ και στα δύο γήπεδα. Αν ο Ολυμπιακός δεν τρέξει έχει πρόβλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα