Κλείνει "κοντό" ακολουθεί ο ψηλός

Ο Γιούρι Ζντοβτς δεν έλεγε ψέματα με τη φράση "είναι καλό το ρόστερ που έχουμε", αλλά δεν έλεγε και... όλη την αλήθεια. Ο Σλοβένος ασπάζεται το "εχθρός του καλού είναι το καλύτερο" και η ΑΕΚ σύντομα θα έχει νέες αλλαγές στο ρόστερ της.

Ενας ξένος γκαρντ είναι προ των πυλών, με την ΑΕΚ να έχει "χτενίσει" την αγορά, να έχει καταλήξει σε δύο στόχους και εντός των επόμενων 24ωρων να αναμένεται η ολοκλήρωση

της μεταγραφής. Οι Τούρκοι από την προηγούμενη εβδομάδα γράφουν μετ' επιτάσεως ότι ο εκλεκτός του Ζντοβτς είναι ο Ερλ Καλογουέι. Ο 32χρονος Αμερικανός γκαρντ συνεργαζόταν μέχρι πρόσφατα με τον Ζντοβτς στην Γκαζιαντέπ, έχει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία και δεδομένη ποιότητα και η ΑΕΚ φέρεται να... αγωνίζεται να "αγοράσει" το συμβόλαιό του από τους Τούρκους και να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα.
Σε περίπτωση που δεν καταστεί αυτό εφικτό, αν και οι πιθανότητες αίσιου τέλους είναι σημαντικές, τότε θα στραφούν στις άλλες λύσεις που έχουν εγκριθεί. Μεταξύ αυτών οι πληροφορίες θέλουν να έχει ξεχωρίσει ένας ακόμα έμπειρος Αμερικανός που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από ευρωπαϊκή ομάδα και μάλιστα έχει ξαναπεράσει από τα μέρη μας...
Εκτός αυτού, όμως, οι "κιτρινόμαυροι" θα αποδεχθούν την έντονη επιθυμία του Ζήση Σαρικόπουλου για αποχώρηση και θα τον αντικαταστήσουν με κοινοτικό ψηλό. Μπορεί για λόγους... ηθικής τάξης να ξεκαθάρισαν ότι από την ΑΕΚ "θα φύγει παίκτης μόνο αν το θέλει η ΑΕΚ", όμως μέχρι την Παρασκευή που λήγει η προθεσμία της μίας μεταγραφής από ομάδα της Α1 σε άλλη, ο Σαρικόπουλος αναμένεται να έχει μετακομίσει στη νεά του ομάδα.
Αν ολοκληρωθεί αυτή η αποχώρηση, με το "αν" να αφορά σε κάποιους όρους που πρέπει να εκπληρωθούν για να του δοθεί το ελέυθερο, τότε η ΑΕΚ θα προχωρήσει στην αναζήτηση κοινοτικού ψηλού. Πιο σωστά, στο... ξεσκαρτάρισμα της μικρής λίστας που έχει ήδη αρχίσει να δημιουργείτα με τις διαθέσιμες περιπτώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα