«Λάζος» ο αντι-Σέκουλιτς στην Τενερίφη!

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος εμφανιζόταν το καλοκαίρι κοντά στη… σύνταξη, ωστόσο επιστρέφει και μάλιστα δυναμικά στο προσκήνιο, καθώς συμφώνησε με την Τενερίφη για το υπόλοιπο της περιόδου, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη (6/2) η ισπανική ομάδα!

Ο πολύπειρος 34χρονος σέντερ θα πάρει τη θέση του Μπλάγκοτα Σέκουλιτς στο ρόστερ της ομάδας των Καναρίων Νήσων, καθώς ο Μαυροβούνιος παραχωρήθηκε στη Φενέρμπαχτσε, η οποία αντίστοιχα τον αγόρασε για να αντικαταστήσει τον τραυματία Βίντμαρ! Αυτό το «ντόμινο»

λοιπόν έφερε τον «Λάζο» στην Τενερίφη, η οποία βασιζόμενη στην τεράστια εμπειρία του πρωταθλητή Ευρώπης, τόσο σε συλλογικό επίπεδο με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, όσο και με την Εθνική ομάδα στο Ευρωμπάσκετ του Βελιγραδίου, στράφηκε στην περίπτωσή του.

Ο Παπαδόπουλος, που από το καλοκαίρι που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ δεν αγωνίστηκε σε κάποια ομάδα, συμφώνησε έως το τέλος της περιόδου και μάλιστα πριν από δύο ημέρες βρέθηκε στην Πυλαία, όπου προπονήθηκε με τον ΠΑΟΚ, πριν πάρει το αεροπλάνο για να βρεθεί στην Ισπανία και να δώσει μάλιστα το παρών με την ομάδα του στο Final-8 του Copa Del Rey που ξεκινά το βράδυ της Πέμπτης (6/2) στη Μάλαγα.

«Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ψηλό στο λόου ποστ που ξέρει όσο λίγοι τη θέση του σέντερ και μπορεί να παίξει πολύ καλά στο ένας εναντίον ενός. Η άφιξή του θα αλλάξει τις συνθήκες στο επιθετικό μας παιχνίδι, καθώς είναι πολύ διαφορετικός από τον Σέκουλιτς», σημείωσε ο προπονητής της Τενερίφης, Αλεχάνδρο Μαρτίνεθ που συμπλήρωσε ότι «είμαστε πεπεισμένοι πως οι ικανότητές του και η αφοσίωσή του θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα