Με Μπαρτζώκα στο «τιμόνι» ο Ολυμπιακός!

Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να κάθεται και του χρόνου στην άκρη του πάγκου θα συνεχίσει ο Ολυμπιακός, ξεκαθαρίζοντας το βασικότερο θέμα που απασχολούσε τη διοίκηση τις τελευταίες μέρες, που ήταν αυτό το προπονητή. Με τις φήμες να έχουν αυξηθεί επικίνδυνα τις τελευταίες μέρες (αρκετές ήθελαν τον πλέον ομοσπονδιακό μας τεχνικό, Φώτη Κατσικάρη, να αναλαμβάνει στους «Ερυθρολεύκους») και παρά το γεγονός ότι μετά από αρκετά χρόνια ο Πειραϊκός σύλλογος έμεινε χωρίς τίτλο,

η προσφορά του πρώτου Έλληνα κόουτς που κέρδισε την Ευρωλίγκα αναγνωρίστηκε, με αποτέλεσμα να του δοθεί η ευκαιρία που μάλλον άξιζε.

Ταυτόχρονα, με την παραμονή και του Βασίλη Σπανούλη, αλλά και σχεδόν όλων όσοι διατηρούν συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι στρέφονται πλέον σε άλλους στόχους, έχοντας ήδη εξασφαλίσει τις βάσεις για την επόμενη μέρα. Πρώτος από αυτούς αναδεικνύεται η προσπάθεια παραμονής του Στράτου Περπέρογλου, παρότι η Εφές του Ίβκοβιτς φέρεται να του προσφέρει «ηγεμονικό» συμβόλαιο.

Επίσης, μπορούμε πλέον να πούμε πως άμεσα μπαίνει σε εφαρμογή του μεταγραφικό πλάνο της ομάδας, με τους Μάλκολμ Ντιλέινι και Κάιλ Χάινς να φαίνονται αυτήν τη στιγμή οι διακαείς πόθοι της, προκειμένου να ενισχυθεί σημαντικά το ρόστερ.

Περισσότερες εξελίξεις, λοιπόν, θα έχουμε σύντομα, αν και χρόνος πλέον υπάρχει. Άλλωστε, η προετοιμασία δεν ξεκινά πιο νωρίς από τα μέσα Αυγούστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα