Νεοφώτιστοι για ..φίλημα!

Νεοφώτιστοι για ..φίλημα φέτος τα Τρίκαλα και η Κηφισιά! Οι δύο ομάδες που ανέβηκαν φέτος από την Α2 έχουν μια εντυπωσιακή πορεία στα μεγάλα σαλόνια και ήδη πριν το τέλος του 1ου γύρου κρατούν στα χέρια τους την παραμονή τους και ατενίζουν και ψηλότερα. Και οι δύο ομάδες μετά τα πρώτα τους βήματα έχουν μια εξαιρετική πορεία και δεν είναι τυχαίο ότι έχουν αμφότερες από 5 νίκες και ότι έχουν δεμένες και δουλεμένες ομάδες από τους προπονητές τους και γεμάτα γήπεδα.

Η Κηφισιά έχει μια εντυπωσιακή πορεία καθώς ήταν αήττητη

τον Δεκέμβρη (!) και στην αυγή του 2014 πάλεψε μέχρι τέλους μέσα στο ΣΕΦ με τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό. Η Κηφισιά με τον Παπαθεοδώρου στον πάγκο να κάνει εξαιρετική δουλειά έχει μια τρομερή χημεία και άμυνα και είναι ενδεικτικό ότι εξαιρώντας λογικά τους δύο "αιώνιους" έχει την καλύτερη άμυνα στην Α 1 με παθητικό 70π! Και άλλωστε εκεί κράτησε την Κυριακή και τον Ολυμπιακό. Η Κηφισιά που έχει έμπειρους παίκτες και έχει βρει καλούς ρολίστες αμερικανούς και στηρίζεται στο σύνολο, έχει κερδίσει εντός Ίκαρο, Απόλλων Π και ΠΑΟΚ και αν δεν είχε την ήττα στην 2η αγωνιστική από τον ΚΑΟΔ θα έβλεπε πλέον καθαρά πλέι οφ! Και έχει χάσει λογικά εντός από τον ΠΑΟ όπως εκτός από τον Ολυμπιακό πολύ δύσκολα και ακόμα δύσκολα από Άρη και Ηλυσιακό και Κολοσσό. Και έχει δύο μεγάλα διπλά με τα Τρίκαλα και τον ΑΓΟΡ. Και συνεπώς ήδη 5 ματς τα έχει πάει εκτός στο τέλος και στις λεπτομέρειες. Μοναδικό της μελανό σημείο η συντριβή την 4η αγωνιστική στην Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο με 64-39 και μια τραγική τότε εμφάνιση !

Τα Τρίκαλα έχουν ήδη 5 συνεχόμενες νίκες εντός με Ίκαρο, ΠΑΟΚ, Ελευσίνα, Άρη και Απόλλων Π και χωρίς να ενισχυθούν. Η μοναδική τους αλλαγή μετά το κακό τους ξεκίνημα με 4 ήττες ήταν ότι έδιωξαν τον Κόμματο. Η ομάδα παίζει με πάθος και τρομερή άμυνα εντός, δεν έχει νίκη εκτός και αν δεν είχε χάσει από την Κηφισιά εντός στην πρεμιέρα και αυτή θα ήταν κοντά ήδη στα πλέι οφ. Πάντως παλέυει και εκτός καθώς από τον Νοέμβρη και μετά μόνο από τον Ολυμπιακό έχασε εύκολα και έχει μόνο νίκες ή ήττες στο τέλος στην Ρόδο και στο Ρέθυμνο με τον Κώστα Φλεβαράκη να κάνει επίσης εξαιρετική δουλειά και να αποδεικνύεται ότι δεν χρειάζονται πολλά λεφτά αλλά μεράκι και γνώση για να κάνεις ανταγωνιστικές ομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα