Ο «Giannis» ψηλώνει ακόμη και ο «Thanasis»… «ψηλώνει»!

Η ελληνική παροιμία «καλύτερα να τον ντύνεις, παρά να τον ταΐζεις» μάλλον δεν ταιριάζει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Διότι ο φόργουορντ του Μιλγουόκι συνεχίζει να... ψηλώνει! Αλλά και, σύμφωνα με τον τζένεραλ μάνατζερ των Μπακς, να βάζει και κιλά στο κορμί του. Ο «Giannis», που εντυπωσίασε τους Αμερικανούς με την ανάπτυξή του μέσα στην ρούκι σεζόν, του, έχει φτάσει πια στα 2,11μ.(!) και ο GM της ομάδας του, Τζον Χάμοντ το επιβεβαίωσε, προσθέτοντας ότι έχει αυξήσει και το σωματικό βάρος του από τα 86κ., όταν έφτασε πέρυσι στις Η.Π.Α., στα 98κ.! «Θα έχει την ευκαιρία να γίνει ένας ιδιαίτερος παίκτης

και να μας βοηθήσει σε πολλές θέσεις στο παρκέ», σχολίασε ο κ. Χάμοντς τα ξημερώματα της Τετάρτης (25/6) σε ρεπόρτερ των «Ελαφιών», συμπληρώνοντας ότι «πέρυσι έκανε μία σπουδαία αρχή στο ΝΒΑ και έχουμε υψηλές προσδοκίες για εκείνον». Και κατέληξε πως «εάν τον παρακολουθούσατε να προπονείται, θα καταλαβαίνατε ότι είναι ένα προσηλωμένο παιδί που "ζει" μέσα στο γυμναστήριο»! Ο «Adeto» θα βρεθεί το βράδυ της Πέμπτης στην Νέα Υόρκη, ώστε να παρακολουθήσει το φετινό ντραφτ, τόσο για την επιλογή των Μπακς στο Νο2 όσο και για να είναι στο πλευρό του αδερφού του, Θανάση, που δεν αποκλείεται να επιλεγεί στον 2ο γύρο. Μάλιστα, μετά την παρουσία του στις σελίδες του περιοδικού «SLAM», αλλά και το σχόλιο της ιστοσελίδας Bleacher Report ότι... ταιριάζει στους Σπερς (σ.σ.: στο Νο30), ο «Thanasis» βρέθηκε και στην κεντρική ιστοσελίδα του ΝΒΑ, καθώς ο δημοσιογράφος Σκοτ Χάουαρντ-Κούπερ έγραψε ένα άρθρο για χάρη του, με τίτλο «Το όνομα σαφώς βοηθά, αλλά ο μεγαλύτερος Αντετοκούνμπο κερδίζει αναγνώριση».

Το κείμενο αναφέρει πως «ο Θανάσης είναι καλός. Αρκετά καλός ώστε να βρεθεί στην αρχή του 2ου γύρου και γιατί όχι στα τέλη του 1ου! Αυτό θα ήταν ρεαλιστικό. Είναι ταλαντούχος, σαν αμυντικός και αν και δεν είναι ο Γιάννης, μία μακρά καριέρα είναι ρεαλιστική». Ο κ. Χάουαρντ-Κούπερ αναφέρει επίσης ότι τα δύο αδέρφια γυμνάζονται μαζί και τονίζει πως «αν ο Γιάννης τα κατάφερε, τότε μπορεί και ο μεγαλύτερος αδερφός του». Ο ίδιος ο Θανάσης, που είπε μερικά λόγια στο ίδιο άρθρο, εξήγησε ότι «σίγουρα ο Γιάννης με έκανε να το πιστέψω. Με έκανε να πιστέψω πως με την σκληρή δουλειά και με το να γίνεσαι καλύτερος κάθε μέρα, όλα γίνονται. Και το να παίξω στο ΝΒΑ μαζί με τον αδερφό μου είναι όνειρο και κάτι που η οικογένειά μου δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί». Ο «Thanasis» επισήμανε επίσης πως «με τον Γιάννη δεν είμαστε ο ίδιος παίκτης. Είναι ψηλότερος από μένα και όταν βλέπεις τόσα φυσικά προσόντα πάνω του, λες πιο εύκολα "ας τον επιλέξουμε". Εγώ, αντίθετα, πρέπει να δείξω σε όλους ότι μπορώ να παίξω». Ίσως να έχει πείσει με τις προπονήσεις του στα pre-draft camps ότι μπορεί, αφού η τελευταία πρόβλεψη του ΝΒΑ.com για το ντραφτ φέρνει τον Θανάση Αντετοκούνμπο στο Νο34, για το Ντάλας... Και ίσως πραγματοποιήσει την επιθυμία του Γιάννη, που είπε πρόσφατα πως θα είναι όνειρο να συναντήσει τον αδερφό του στο ΝΒΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα