Ο «σωτήρας» Κόμπι και τα MVP παπούτσια του Ντουράντ!

Με μόλις 6 συμμετοχές στην φετινή σεζόν, ο Κόμπι Μπράιαντ δεν θα μπορούσε να «σώσει» ακριβώς την σεζόν των Λέικερς, που εξελίχθηκε στην χειρότερη της ιστορίας τους βάσει ρεκόρ. Ωστόσο, ο σταρ της ομάδας του Λ.Α., δεν ετοιμάζεται απλώς με ανυπομονησία για την νέα περίοδο. Ο αρχηγός των «Λιμναίων» έγινε... «σωτήρας» ενός μικρού παιδιού στην νέα διαφήμιση του Smart,

καθώς με το ομώνυμο όχημα επιχειρεί να σώσει ένα πιτσιρίκι που είναι ντυμένο σαν φιστίκι και «καταδιώκεται» από έναν ελέφαντα!!!

Στο μεταξύ, ο Κέβιν Ντουράντ δεν συνόδευσε την βράβευσή του ως MVP της ρέγκιουλαρ-σίζον του ΝΒΑ απλώς με τον συγκινητικό λόγο του στην τελετή απονομής, ούτε με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του-επιβεβαίωση της ανάδειξής του σε πολυτιμότερο παίκτη της Λίγκας. Ο σταρ των Θάντερ αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την εταιρεία Nike, η οποία δημιούργησε μια παραλλαγή του υποδήματος «KD VI», αφού πάνω στο παπούτσι απεικονίζονται τα πιο χαρακτηριστικά στατιστικά του Ντουράντ για φέτος, με ένα σκοπίμως θαμπό σχέδιο, μέσα από το οποίο ξεπροβάλουν οι εντυπωσιακοί αριθμοί του «KD-35» μέσα στη σεζόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα