Προ των πυλών και του «ναι» ο Καλάθης!

Το σημαντικότερο κομμάτι του νέου, ελληνικού Παναθηναϊκού είναι δίχως αμφιβολία ο Νικ Καλάθης, στον οποίο οι «πράσινοι» έχουν... σπρώξει όλο το πακέτο ώστε γύρω του να χτιστεί η ομάδα του μέλλοντος, υπό τις οδηγίες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, η οποία κάποια στιγμή στο σύντομο μέλλον θα χρειαστεί να... απογαλακτιστεί από τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο ομογενής γκαρντ έχει δεχτεί εδώ και 20 μέρες μια κάτι παραπάνω από δελεαστική πρόταση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ύψους 6,5 εκατ. δολαρίων

για συμβόλαιο τριών ετών, ποσό που μπορεί να... αναρριχηθεί στα 7,5 εκατ. με τα μπόνους στόχων.

Προσφορά η οποία ικανοποιεί σαφέστατα από οικονομικής άποψης τον παίκτη και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις τον οδηγεί, παρά τις όποιες αμφιταλαντεύσεις (είτε αυτές είναι οι σκέψεις παραμονής στο ΝΒΑ, είτε είναι ο ευρωπαϊκός ανταγωνισμός για την υπογραφή του από την ΤΣΣΚΑ του Ιτούδη και την Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς) στο τελικό «ναι» στον Παναθηναϊκό ώστε να γίνει ο ηγέτης της επόμενης μέρας της ομάδας!

Οικονομικά η πρόταση του Παναθηναϊκού καλύπτει τον Καλάθη, ο οποίος έχει μεγαλώσει μπασκετικά στο ΟΑΚΑ, γνωρίζει τα κατατόπια, γνωρίζει πως ο κόσμος θα τον δεχτεί με ιδιαίτερη θέρμη και με... τιμές ηγέτη και όλα αυτά μαζί παίζουν το ρόλο τους, ώστε ο παίκτης να βρίσκεται μια ανάσα από την μεγάλη επιστροφή.

Την Πέμπτη (26/6) η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τον Καλάθη, τονίζοντας πως η διορία που του έχει δώσει από την ημέρα που του παρέδωσε τη βελτιωμένη πρόταση (πριν από 20 μέρες δηλαδή) θα λήξει την Παρασκευή (27/6). Η ανακοίνωση έγινε για να... τρέξουν οι εξελίξεις και να τελειώσει και με υπογραφές το θέμα της επιστροφής του 25χρονου άσου, ωστόσο κάποιες γραφειοκρατικές λεπτομέρειες που αφορούν το συμβόλαιό του με τους Γκρίζλις αναμένεται να μετακινήσουν τις τελικές εξελίξεις της μεταγραφής για λίγα 24ωρα.

Υπομονή λοιπόν, αλλά όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του Παναθηναϊκού...

Keywords
Τυχαία Θέματα