Προσπαθεί την υπέρβαση με Κλαρκ ο Φάρος (vids)

Ο Φάρος Κερατσινίου και η διοίκηση του μας έχουν συνηθίσει σε σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις, και ο Βαγγέλης Τσάπας θέλει να ολοκληρώσει το γεμάτο ρόστερ της ομάδας του με ένα όνομα...έκπληξη.

Έτσι, και σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr ενώ η ομάδα του Πειραιά βρέθηκε μια ανάσα από το να υπογράψει συμβόλαιο με τον Τσάβνταρ Κοστόβ, προσπαθεί να κάνει την υπέρβαση, και να φέρει στην ιχθυόσκαλα τον Κίκι

Κλαρκ (1,80 , 32 ετών), θέλοντας ένα σπουδαίο όνομα να αποτελέσει τον πρώτο κοινοτικό στην ιστορία του συλλόγου.

Ωστόσο, η περίπτωση του Κλαρκ μόνο εύκολη δεν είναι, με τον Αμερικανό γκαρντ με Βουλγαρικό διαβατήριο να έχει μια καριέρα με σταθερά καλούς αριθμούς, και πάντα σε πολύ καλές ομάδες στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα έγινε γνωστός με το αρχικό πέρασμα του από το Αιγάλεω την σεζόν 2006-07 όπου και εντυπωσίασε έχοντας 18,8 πόντους και όντας ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Α1, για να βρεθεί την διετία 2008-10 στον Άρη, έχοντας συμμετοχή και στην Ευρώπη, και με σταθερά διψήφια νούμερα.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε για μια τριετία στην Ιταλία και την Βενέτσια, την οποία καθοδήγησε άμεσα από την Α2 στην Α1 για να πάρει μεταγραφή την περίοδο 2013-14 στην Βαρέζε και την σεζόν 2014-15 βρέθηκε στην Γαλλία και αρχικά στη Ναντέρ, για να μετακομίσει τον Ιανουαρίου του 2015 στη Νανσί (13,7 π., 4 ασίστ), με την οποία αγωνίστηκε και στο Eurocup. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Τουρκία με την Ασιμπαντέμ την Κωνσταντινούπολης, κερδίζοντας την άνοδο του για την Α1. Σε 29 παιχνίδια είχε 17,4 πόντους και 4,8 ασίστ.

Αν ο Φάρος καταφέρει να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα και στην Α2, θα έχει πετύχει ουσιαστικά μια από τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού.

Keywords
Τυχαία Θέματα