Σας στέλνουμε στο ΣΕΦ

Το basketblog.gr δεν σταματά να σκέφτεται τους φίλους του. Με τη βοήθεια "φιλικών εταιριών", ΚΑΕ, αλλά και όποιου μπορεί να συνδράμει, δεν σταματάμε να προσφέρουμε δώρα κι αυτό το γνωρίζετε πολύ καλά.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός πρόσφερε τέσσερα εισιτήρια

διαρκείας κι εμείς δίνουμε στους επισκέπτες μας την… έξτρα πάσα, για να απολαύσουν (χωρίς να πληρώσουν) τον πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα απλό mail στη διεύθυνση [email protected] και τέσσερις τυχεροί από εσάς θα βρεθούν απευθείας στις εξέδρες του ΣΕΦ, για να παρακολουθήσουν ζωντανά την προσπάθεια των "ερυθρόλευκων" να διατηρήσουν τα σκήπτρα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Νιώθουμε υποχρέωση να ευχαριστήσουμε το κορυφαίο τμήμα μάρκετινγκ στην Ελλάδα (κι ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης) γι' αυτή την προσφορά, η οποία ξεκινά από σήμερα και θα ολοκληρωθεί στις 3 Οκτωβρίου.

Την Πέμπτη (04/10) θα ανακοινωθούν τα ονόματα των τεσσάρων νικητών και την Παρασκευή θα μπορέσετε να παραλάβετε τα εισιτήρια διαρκείας σας, έτσι ώστε να μην χάσετε ούτε έναν αγώνα του Ολυμπιακού.

Στείλτε μας ένα ηλεκτρονικό μήνυμα και κερδίστε ένα διαρκείας για τη φετινή περίοδο…

Keywords
Τυχαία Θέματα