«Σφήνα» για Πρίντεζη η Γαλατάσαραϊ!

Έτοιμη να καταθέσει άκρως γενναιόδωρη πρόταση στον φόργουορντ του Ολυμπιακού, Γιώργο Πρίντεζη, είναι η Γαλατάσαραϊ, με τη διοίκηση της τουρκικής ομάδας να φαίνεται πρόθυμη να πληρώσει στον Πειραϊκό σύλλογο και τη ρήτρα που προβλέπεται στο συμβόλαιο του παίκτη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας all-around.net, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης είναι έτοιμη να προσφέρει συμβόλαιο-«μαμούθ»

τριών χρόνων στον 29χρονο διεθνή, με απολαβές που «αγγίζουν» τα 4.5 εκατομμύρια ευρώ. Η ρήτρα που έχουν να πληρώσουν οι Τούρκοι φαίνεται να είναι το λιγότερο δύσκολο κομμάτι της υπόθεσης, καθώς αποτιμάται στις 150.000 ευρώ.

Μπορεί ο ίδιος ο παίκτης και η «ερυθρόλευκη» διοίκηση να διαμηνύουν σε όλους τους τόνους την παραμονή του στο Λιμάνι, ωστόσο μία τέτοια πρόταση δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Μετά τις Φενέρμπαχτσε και Αναντολού Εφές, που φέρονταν να θέλουν να εντάξουν τον Πρίντεζη στο δυναμικό του, φαίνεται πως πλέον η Γαλατάσαραϊ θα έχει το προβάδισμα σε περίπτωση που ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της «μυθικής» πορείας του Ολυμπιακού την τριετία 2011-2013 ταξιδέψει προς άλλες πολιτείες.

Keywords
Τυχαία Θέματα