Σκουπίδια κάτω από το χαλί...

Τρίτη περίπτωση αποκτήσαμε στη φετινή σεζόν όπου η τύχη ενός αγώνα κρίνεται από τους δικαστές και όχι από τους πρωταγωνιστές. Μόνο που αυτή μοιάζει αρκετά πιο ξεκάθαρη από τις άλλες, αφού δεν υπάρχουν υποκειμενικά κριτήρια, όπως ερμηνεία ή κρίση αποφάσεων.

Στο Κολοσσός - Απόλλωνας το θέμα ήταν του χρονομέτρου. Με τα ερωτήματα να παραμένουν εκκρεμή και κάποιος να πρέπει να τα απαντήσει. Ο ΕΣΑΚΕ έχει δυο χρόνια τώρα που έχει εγκρίνει το instant replay στα ματς των

πλέι οφ, επειδή εκεί υπήρχε τηλεοπτική κάλυψη σε όλα. Μόνο που φέτος, τηλεοπτική κάλυψη έχουν και όλα τα ματς πρωταθλήματος. Αρα, οι φάσεις είναι άμεσα διαθέσιμες. Και όταν ο ίδιος διαιτητής, ο Σώμος, έχει ανέβει στις θέσεις της τηλεόρασης στο Τρίκαλα - ΚΑΟΔ για να κρίνει μια οριακή φάση, στη Ρόδο που ήταν επίσης παρών μένει η απορία γιατί δεν το έκανε. Επειδή ήταν δεύτερος και όχι πρώτος όπως στα Τρίκαλα; Ας έλεγε στον Καρακατσούνη να το κάνει. Το είπε και δεν ήθελε ο Καρακατσούνης; Ας μας πει όμως κάποιος. Διότι με το να σπεύδει η ΚΕΔ στην πρώτη της συνεδρίαση μετά το ματς να λέει ότι η διαιτησία ήταν πολύ καλή σε ένα δύσκολο ματς και δε γίνεται να "διωχθούν" οι διαιτητές αν έχασαν κι ένα δευτερόλεπτο, στην τελική ας πρόσεχε ο... χρονομέτρης, δουλειά δε γίνεται. Είναι σα να κρύβουμε τα σκουπίδια κάτω από το χαλί, για απλά θέματα που πρέπει να ξεκαθαριστούν για να μην τα ξαναβρούμε μπροστά μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα