Στα υπ' όψιν ο Κούπερ! (vid's)

Ανάμεσα στα πολλά ονόματα που έχουν ακουστεί για τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Τζέιμς Γκιστ, στη θέση «4» για τον Παναθηναϊκό, επικρατέστερο φαίνεται να είναι ήδη αυτό του NBAer Κένιον Μάρτιν. Η καριέρα του δις φιναλίστ του κορυφαίου πρωταθλήματος (2002 και 2003 με τους Νιου Τζέρσι Νετς), καθώς και το βεληνεκές του ονόματός του, χάρη σε αυτήν, λογικά τον φέρνουν πιο ψηλά στη λίστα από κάθε άλλο παίκτη.

Στο «στρατόπεδο» των «πρασίνων», όμως, δε σταματούν την αναζήτηση, καθώς δείχνουν να ενδιαφέρονται για άμεση ενίσχυση και

της περιφέρειάς τους, προκειμένου να εμφανιστούν ακόμη πιο δυνατοί στα play-offs. Ένα όνομα που δείχνει να βρίσκεται σε εκτίμηση από τους ανθρώπους του συλλόγου, είναι εκείνο του Ντι Τζέι Κούπερ.

Ο πρώην πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ, είχε απασχολήσει και το προηγούμενο καλοκαίρι τον Παναθηναϊκό, αλλά η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει, με αποτέλεσμα να καταλήξει στη ρωσική Ενισέι. Ο Αμερικανός έχει τελειώσει τις υποχρεώσεις του στη VTB League με την εν λόγω ομάδα και ήδη αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Κάτι τέτοιο, μοιάζει να απασχολεί έντονα τους νταμπλούχους Ελλάδος, καθώς εκτός από παίκτης που έχει αποδείξει την αξία του στα παρκέ μας, είναι κι ένας άνθρωπος που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα. Ειδικά το δεύτερο στοιχείο καθίσταται ιδιαίτερα σημαντικό, μιας και δε θα χρειαστεί κάποια περίοδος προσαρμογής του στα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος, σε περίπτωση που αποκτηθεί.

Τα κατορθώματά του, άλλωστε, στο φετινό πρωτάθλημα της VTB League δεν ήταν λίγα.

Keywords
Τυχαία Θέματα