"Στάσου ακίνητος" Στεφάν

Ο Παναθηναϊκός τον θέλει. Εκτίμησε την προσφορά του και του έκανε ανάλογα μεγάλη προσφορά, αλλά υπάρχει και όριο. Ο Στεφάν Λάσμε μπορεί να κέρδισε και τους πιο απαιτητικούς οπαδούς του "τριφυλλιού", μπορεί να κέρδισε όλες (υπερβολή) τις εναέριες μονομαχίες απέναντι σε σέντερ υψηλών απαιτήσεων, όμως πριν φύγει για τις ΗΠΑ

ανέβασε τόσο ψηλά τις δικές του απαιτήσεις, που είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του "εξάστερου".

Προφανώς και δεν… τρελάθηκε ο ιπτάμενος Γκαμπονέζος. Η αύξηση των απαιτήσεών του ακολούθησε τον νόμο της προσφοράς και της ζήτησης. Κι είναι δεδομένο ότι θα είχε ζήτηση, από τη στιγμή που αναδείχθηκε κορυφαίος αμυντικός στην Ευρωλίγκα. Όσο για την προσφορά: Οι Τούρκοι στρώνουν κόκκινο χαλί και του σπρώχνουν κοντά στο 1.500.000 ευρώ για να φορέσει "φέσι".

Ο Λάσμε άκουσε την προσφορά και σχεδόν αυτόματα μπήκε στο… κίνημα "στάσου ακίνητος" που αποτελεί την απάντηση των Τούρκων στη βία της αστυνομίας στην Ταξίμ και τα άλλα σημεία όπου οι διαδηλωτές συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις καταστολής.

Η αλήθεια είναι πως με τόσα χρήματα δεν πας πουθενά, ή για να είμαστε πιο σωστοί, παίρνεις το πρώτο αεροπλάνο και προσγειώνεσαι στην Κωνσταντινούπολη. Ακόμα κι αν γνωρίζεις πως χωρίς τον Διαμαντίδη να σε… κάνει μάγκα στην επίθεση, οι επιδόσεις σου δεν θα είναι ανάλογες.

Στον Παναθηναϊκό δίνουν τη μάχη, αλλά χωρίς να τρελαθούν. Δεν πρόκειται να πουν "ναι" σε… τρελά χρήματα, αφού -εκτός όλων των άλλων- κάτι τέτοιο θα διατάρασσε το κλίμα στην ομάδα. Σε απλά ελληνικά, δεν μπορεί ο Λάσμε να πάρει περισσότερα χρήματα από τον Διαμαντίδη (για παράδειγμα).

Οι διοικούντες είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν την τελική προσφορά τους, η οποία είναι πολύ βελτιωμένη σε σχέση με τα χρήματα που πήρε φέτος ο Λάσμε, όχι όμως να… ξεφύγουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα