Συνεχίζει ο Σκαραφίγκας!

Όταν ξεκίνησε η φετινή σεζόν, ο Πανελευσινιακός θεωρήθηκε από τις ομάδες που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν ακόμα και την είσοδο στα πλέι οφ. Ο σύλλογος της Ελευσίνας, όχι μόνο δεν σώθηκε εύκολα, αλλά παρέμεινε στην Α1 χάρη στη νίκη του Ρεθύμνου απέναντι στον Ηλυσιακό. Έστω και έτσι όμως, το πρόσημο είναι παραμένει θετικό και όπως όλα δείχνουν, ο Γιώργος Σκαραφίγκας θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε μία πρώτη επαφή και το κλίμα είναι θετικό, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται κι άλλη συνάντηση προκειμένου να παρθούν οριστικές αποφάσεις για

το μέλλον του Σκαραφίγκα στην Ελευσίνα. Πέρα από το μέλλον του Έλληνα προπονητή θα αποφασιστεί και το μέλλον του υπολοίπου τεχνικού τιμ, ενώ όπως όλα δείχνουν παρελθόν θα αποτελέσουν όλοι οι ξένοι παίκτες της ομάδας που δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις με τον Σκαραφίκγα φέτος. Όσον αφορά τους Έλληνες παίκτες, η διοίκηση επιθυμεί την παραμονή των Αράπη, Αβραμίδη, Μάντζαρη και Μελισσαράτου, με τον τελευταίο πάντως να θέλει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να δώσει θετική απάντηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα