Τέλος ο Ποπ!

Πριν καν κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου, ο Χερμπ Ποπ αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο. Ο Αμερικανός αποδείχθηκε ασυνεπής στην προγραμματισμένη ημερομηνία άφιξής του στη χώρα μας, παρά το γεγονός ότι του δόθηκε μία μέρα επιπλέον άδεια για να έρθει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κολοσσού αναφέρει:
ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει

τη λύση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Herb Pope. Ο Αμερικανός αθλητής αποδείχθηκε ασυνεπής στην προγραμματισμένη ημερομηνία άφιξης του στη χώρα μας, παρά το γεγονός ότι του δόθηκε μία μέρα επιπλέον άδεια για να έρθει στην Ελλάδα. Έτσι η ομάδα μας λύνει τη συνεργασία μαζί του και ο Βασίλης Φραγκιάς αναζητάει καλαθοσφαιριστή για την ενίσχυση μέσα στη ρακέτα.

Νοκ άουτ ο Κουκουλάς

Η ατυχία έχει "χτυπήσει" για τα καλά την ομάδα μας, αφού μετά τον Λαρόν Ντέντι και ο Μανώλης Κουκουλάς τέθηκε νοκ-άουτ από τις υποχρεώσεις της ομάδας μας, για περίπου έναν μήνα. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής υπέστη κάταγμα σκαφοειδούς και δεν θα αγωνιστεί στα επόμενα παιχνίδια της ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός. Εξάλλου, η προετοιμασία της ομάδας μας για το παιχνίδι του Σαββάτου (17:00) με το Ρέθυμνο, ξεκινάει σήμερα το απόγευμα χωρίς τους Ντέντι και Κουκουλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα