Το ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ σας περιμένουν!

Η πρεμιέρα του Top16 της Ευρωλίγκας πλησιάζει και το Basketblog.gr στέλνει 6+6 τυχερούς αναγνώστες στο ΟΑΚΑ και στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού!

Ο διαγωνισμός «Πάμε Στοίχημα! Πάμε Euroleague!» σας στέλνει αρχικά στο ΟΑΚΑ,

όπου 3+3 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη σπουδαία αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο του Ντάνιελ Χάκετ (Πέμπτη 2/1, 21.30).

Την επόμενη μέρα, Παρασκευή (3/1, 21.30) άλλοι 6 (3+3) τυχεροί αναγνώστες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τον πολύ σημαντικό αγώνα του Ολυμπιακού, που θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες, απέναντι στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΣΕΦ.

Η διαδικασία, που πρέπει να ακολουθήσετε, είναι η καθιερωμένη. Οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτονται τη σελίδα μας στο Facebook και συμμετέχουν στον διαγωνισμό συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στην ειδική φόρμα (https://www.facebook.com/basketblog.gr/app_533260373426505). Αμέσως μετά την κλήρωση, το αρμόδιο τμήμα θα επικοινωνήσει με τους νικητές για την παραλαβή των εισιτηρίων.

Οπως θα έχετε διαπιστώσει, οι εκπλήξεις στο Basketblog.gr δεν σταματούν ποτέ. Για αυτό, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επισκέπτεστε τη σελίδα μας στο Facebook (www.facebook.com/basketblog.gr) και να ενημερώνεστε για τους νέους διαγωνισμούς!

Keywords
Τυχαία Θέματα