Τους… χόρεψαν Τζαζ (vid)

Οι πρωταθλητές Χιτ τα βρήκαν σκούρα απέναντι στη Γιούτα Τζαζ από την οποία έχασαν, την ώρα που η Οκλαχόμα έγινε η πρώτη ομάδα που έφτασε τη φετινή σεζόν τις 30 νίκες μετά την επικράτησή της επί του Φοίνιξ. Ο Κάζινς παρά τα… βεβαρημένα συναισθηματικά του, αντιμετωπίζοντας το Κλίβελαντ, δεν πτοήθηκε και οδήγησε τους Κινγκς στη νίκη σταματώντας το αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών.

Τα αποτελέσματα:
Ορλάντο - Ουάσινγκτον 91-120
Σάρλοτ - Βοστόνη 89-100
Κλίπερς - Μέμφις 99-73
Ατλάντα - Σικάγο 58-97
Μινεσότα - Ντάλας 98-113
Οκλαχόμα Σίτι - Φοίνιξ 102-90
Μαϊάμι

- Γιούτα 97-104
Κλίβελαντ - Σακραμέντο 118-124

Με "δίδυμο" πήρε τη νίκη

Η Γιούτα επικράτησε του Μαϊάμι με 104-97 χάρη στην πολύ καλή εμφάνιση των Γκόρντον Χέιγουαρντ και Αλ Τζέφερσον που σημείωσαν συνολικά τους 45 πόντους της ομάδας τους (22 και 23 αντίστοιχα).

Οι Χιτ είχαν το προβάδισμα ως το τελευταίο 12λεπτο με τους Τζαζ όμως να τους "παρακολουθούν στενά" και όταν βρήκαν την κατάλληλη στιγμή "χτύπησαν" τον αντίπαλο και πήραν το πάνω χέρι στο σκορ, με τον Τζέφερσον να παίρνει κρίσιμα σουτ.

"Ο ΛεΜπρον κάνει το παιχνίδι του και βάζει πόντους ότι κι αν κάνεις, γι' αυτό δεν πιέσαμε πολύ εκείνον. Αλλά καταφέραμε να βγάλουμε όλους τους άλλους από το παιχνίδι" είπε ο Μίλσαπ που τελείωσε το ματς με 17 πόντους, 9 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα.

Ο Τζέιμς τελείωσε το ματς με 32 πόντους, 4 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 3 κλεψίματα,ενώ ο Κρις Μπός σημείωσε 16 πόντους και ο Ντουέιν Ουέιντ μόλις 11 μένοντας παράλληλα εκτός αγωνιστικού χώρου στο τελευταίο 12λεπτο. "Δεν ξέρω γιατί. Είμαι πάντα έτοιμος να προσφέρω" είπε μετά το ματς ο Ουέιντ.

Όταν μιλάει ο Ντουράντ

Η Οκλαχόμα Σίτι επικράτησε με 102-90 του Φοίνιξ με τον Κέβιν Ντουράντ να σημειώνει 41 πόντους εκ των οποίων τους 27 στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Εξαιρετικός "συνοδηγός" για τον Ντουράντ ήταν ο συνήθης ύποπτος, Ράσελ Ουέστμπρουκ που τελείωσε το ματς 36 πόντους. Έτσι οι Θάντερ έγιναν η πρώτη ομάδα που έφτασε φέτος τις 30 νίκες στο πρωτάθλημα.

"Βασικά χάσαμε τους Ουέστμπρουκ και Ντουράντ. Αυτοί οι δύο παίκτες είναι… εξωπραγματικοί. Παίζουν απίστευτα" είπε ο Μάρτσιν Γκόρτατ ο οποίος σημείωσε 19 πόντους και μάζεψε 15 ριμπάουντ για τους Σανς.

Επιστροφή στις νίκες

Το Σακραμέντο άφησε πίσω του το αρνητικό 4-0 και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά τη νίκη του με 124-118 επί του Κλίβελαντ. Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς ήταν αυτός που ανέλαβε τη δράση στην επίθεση τελειώνοντας το ματς με απολογισμό 26 πόντους, 14 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

"Κάναμε ένα βήμα μπροστά και αυτό είναι καλό. Νιώθεις υπέροχα όταν κερδίσεις, ειδικότερα μετά από μια ντροπιαστική ήττα (αναφέρθηκε στην ήττα με 29 πόντους από το Μαϊάμι)" είπε ο Κάζινς που είχε τη συμπαράσταση των Θόρτον και Έβανς που πρόσθεσαν 20 και 18 πόντους αντίστοιχα.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ντιόν Ουέιτερς σημείωσε ρεκόρ καριέρας με 33 πόντους, αλλά δεν κατάφερε να αποσοβήσει την τρίτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα