Champions League LIVE: "Χρυσό" γκολ για Μπενφίκα στις καθυστερήσεις

19:38 12/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Επιστροφή την δράση στο Champions League, με τα τελευταία παιχνίδια των τεσσάρων πρώτων ομίλων. Το πρόγραμμα ξεκινάει με τα Λανς – Σεβίλλη και Αϊντχόφεν – Άρσεναλ, που ολοκληρώνουν τον 2ο όμιλο της διοργάνωσης.

Δώδεκα ομάδες έχουν ήδη κερδίσει μια θέση στην επόμενη φάση του Champions League και από τα ματς της

Τρίτης (12.12.2023) για τους ομίλους από 1 έως 4 θα προκύψουν και άλλα δυο.

Φυσικά, ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι ομάδες που θα τερματίσουν τρίτες και θα «περάσουν» στους «32» του Europa League.

Θυμίζουμε ότι φέτος είναι η τελευταία φορά που έχουμε τη συγκεκριμένη φάση ομίλων, αφού από το νέο έτος το format της διοργάνωσης αλλάζει.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη των αναμετρήσεων

 

Η αγωνιστική δράση ξεκίνησε στις 19:45 με τους δυο αγώνες για τον 2ο όμιλο. Αιντχόφεν και Άρσεναλ έφεραν 1-1, έχοντας όμως προκριθεί στους “16” του Champions League. Στο άλλο παιχνίδι, η Λανς νίκησε με 2-1 την Σεβίλλη στη Γαλλία και την άφησε εκτός Ευρώπης, παίρνοντας αυτή την πρόκριση στους “3” του Europa League.

Ακολουθεί το… κυρίως μενού της βραδιάς, με τα «φώτα» να πέφτουν στον 1ο όμιλο, όπου έχει ξεκαθαρίσει μόνο η πρωτιά της Μπάγερν Μονάχου.

Οι Βαυαροί παίζουν στην έδρα της ουραγού, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4 β.), η οποία «καίγεται» για το τρίποντο, όντας έναν βαθμό πίσω από Κοπεγχάγη και Γαλατασαράι. Εάν η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ ηττηθεί στο «Ολντ Τράφορντ», θα μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων! Την ίδια ώρα, η Κοπεγχάγη φιλοξενεί την Γαλατασαράι στο «Πάρκεν», με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τη νίκη που θα τους στείλει στους «16».

Στον 3ο όμιλο, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στους «16» ως πρώτη, έχοντας κάνει το 5/5 και παίζει κόντρα στην αποκλεισμένη, Ουνιόν Βερολίνου, που δεν έχει ακόμα νίκη στη διοργάνωση. Νάπολι και Μπράγκα θα τεθούν αντιμέτωπες στο «Ντιάγκο Μαραντόνα», διεκδικώντας το δεύτερο εισιτήριο!

Οι πρωταθλητές Ιταλίας έχουν το… πάνω χέρι πριν την έναρξη του αγώνα, αφού έχουν μαζέψει τρεις βαθμούς περισσότερους από τους Πορτογάλους, οι οποίοι από μεριάς τους χρειάζονται μόνο νίκη και μάλιστα με καλύτερο σκορ από το 2-1, με το οποίο είχαν ηττηθεί από τη Νάπολι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Τέλος, για τον 4ο όμιλο, Σοσιεδάδ και Ίντερ έχουν εξασφαλίσει από την τέταρτη αγωνιστική του ομίλου την πρόκρισή τους στη φάση των «16» και απόψε στο Μιλάνο, διεκδικούν την πρωτιά.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Σάλτσμπουργκ (4 β.) φιλοξενεί την Μπενφίκα (1 β.), με τους Αυστριακούς να παίζουν για δύο αποτελέσματα, έτσι ώστε να τερματίσουν στην τρίτη θέση και να περάσουν στο Europa League.

Ουσιαστικά, η Μπενφίκα, η οποία περίμενε μέχρι την πέμπτη αγωνιστική για να πάρει τον πρώτο της βαθμό, θέλει νίκη με διαφορά τριών γκολ, έτσι ώστε να ξεπεράσει την αποψινή της αντίπαλο.

Τα ματς της Τρίτης στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του Champions League

1ος ΟΜΙΛΟΣ

22:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπάγερν Μονάχου

22:00 Κοπεγχάγη-Γαλατασαράι

2ος ΟΜΙΛΟΣ

19:45 Λανς-Σεβίλλη 2-1

19:45 Αϊντχόφεν-Άρσεναλ 1-1

3ος ΟΜΙΛΟΣ

22:00 Νάπολι – Μπράγκα

22:00 Ουνιόν Βερολίνου – Ρεάλ Μαδρίτης

4ος ΟΜΙΛΟΣ

22:00 Ίντερ – Σοσιεδάδ

22:00 Σάλτσμπουργκ – Μπενφίκα

Τα ματς της Τετάρτης για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων

5ος ΟΜΙΛΟΣ

22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης-Λάτσιο

22:00 Σέλτικ-Φέγενορντ

6ος ΟΜΙΛΟΣ

22:00 Ντόρτμουντ-Παρί Σεν Ζερμέν

22:00 Νιούκαστλ-Μίλαν

7ος ΟΜΙΛΟΣ

19:45 Λειψία-Γιουνγκ Μπόις

19:45 Ερυθρός Αστέρας-Μάντσεστερ Σίτι

8ος ΟΜΙΛΟΣ

22:00 Πόρτο-Σαχτάρ Ντόνετσκ

22:00 Αντβέρπ-Μπαρτσελόνα

To άρθρο Champions League LIVE: "Χρυσό" γκολ για Μπενφίκα στις καθυστερήσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα