Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επικοινώνησε με τον διαιτητή που δέχθηκε μπουνιά από τον πρόεδρο της Ανκαραγκουτσού

19:09 12/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήρθε σε επικοινωνία με τον Τούρκο διαιτητή, Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ, που κατέληξε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση από τον πρόεδρο της Ανκαραγκιουτσού.

Ο Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ νοσηλεύεται μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον Φαρούκ Κοτσά μετά το τέλος του αγώνα Ανκαραγκουτσού – Ρίζεσπορ. Ο Τούρκος διαιτητής δέχθηκε πρώτα μπουνιά από τον πρόεδρο της φιλοθοξενούμενης ομάδας, Φαρούκ Κότσα, και στη συνέχεια κλωτσιές.

Ο άτυχος ρέφερι αποχώρησε σοβαρά τραυματισμένος, με τον πρόεδρο της

τουρκικής ομοσπονδίας να ανακοινώνει τα ξημερώματα της Τρίτης, ότι οι αγώνες σε όλα τα πρωταθλήματα της γειτονικής χώρας αναβλήθηκαν επ’ αόριστον.

Θέση πήρε και ο ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος καταδίκασε το περιστατικό και ανακοίνωσε την αποβολή του Φαρούκ Κότσα από το κόμμα του. Ο πρόεδρος της Ανκαραγκουτσού είναι μέλος του κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και πρώην βουλευτής.

Μάλιστα, ο Ερντογάν επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον άτυχο διαιτητή -ο οποίος νοσηλεύεται με κάταγμα στο ζυγωματικό- και του ευχήθηκε “περαστικά”.

 

Hakem Halil Umut Meler, saha içerisinde saldırıya uğramış, Türk futbolu resmen iflas etmiştir. Sorumlu Mehmet Büyükekşi derhal istifa etmelidir. pic.twitter.com/WEc7gpYhTa

— BBO Sports (@bbosports) December 11, 2023

 

Referee Halil Umut Mele is comforted by Turkey’s president Recep Tayyip Erdogan while he recovers in hospital after being punched by Ankaragucu president Faruk Koca. pic.twitter.com/Dbdmd85f16

Sky Sports News (@SkySportsNews) December 12, 2023

To άρθρο Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επικοινώνησε με τον διαιτητή που δέχθηκε μπουνιά από τον πρόεδρο της Ανκαραγκουτσού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα