Η ταινία των Peaky Blinders αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στο 2024

16:51 5/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους φανς του Peaky Blinders, καθώς τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν πιθανότατα μέσα στο 2024 με στόχο να κυκλοφορήσει το 2025, καθώς ο δημιουργός της σειράς, Steven Knight, δήλωσε ότι τελειώνει τη συγγραφή του σεναρίου.

Μιλώντας στο Radio Times, ο Steven Knight

δήλωσε για την ταινία Peaky Blinders ότι «δουλεύω τα τελευταία κομμάτια του σεναρίου αυτή τη στιγμή. Το σχέδιό μας είναι να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα στα μέσα του 2024», εξηγώντας ότι ο στόχος είναι να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους την επόμενη χρονιά.

Ήταν γνωστό πως το σύμπαν των Peaky Blinders δεν θα περιοριστεί μόνο στις 6 σεζόν της σειράς. Η φημολογία για την ταινία είχε ξεκινήσει πριν καν τελειώσει η 6η και τελευταία σεζόν και τα λόγια του Steven Knight ότι «η ιστορία δεν έχει τελειώσει ακόμα» στη 10η επέτειο της προβολής του πρώτου επεισοδίου από το BBC TWO είχε προκαλέσει ντελίριο στους φανς.

«Φαίνεται απίστευτο ότι έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που ο Τόμι Σέλμπι καβάλησε για πρώτη φορά αυτό το μαύρο άλογο στους δρόμους του Μπέρμιγχαμ. Η εκπληκτική παγκόσμια επιτυχία της σειράς οφείλεται στο ταλέντο και τη σκληρή δουλειά της ομάδας που την έκανε πραγματικότητα. Δέκα χρόνια μετά και η ιστορία δεν έχει ακόμη τελειώσει», ανέφερε ο Steven Knight.

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peaky Blinders (@peakyblindersofficial)

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το σενάριο της ταινίας ούτε και για το καστ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Cillian Murphy θα επιστρέψει στον ρόλο του Thomas Shelby, ο οποίος φαίνεται ότι θα είναι και ο επόμενος που θα ενσαρκώσει στον κινηματογράφο μετά από αυτόν του Oppenheimer.

Σύμφωνα με το Screen Rant, αφού η 6η σεζόν τελείωσε στη δεκαετία του 1930, ο Steven Knight είχε επιβεβαιώσει παλαιότερα ότι η ταινία θα είχε ως φόντο τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, κάτι που σημαίνει ότι θα γίνει ένα «χρονικό άλμα» στην ταινία. Άρα, τα γεγονότα της ταινίας μπορεί να μην είναι άμεση συνέχεια αυτών της σειράς.

Με πληροφορίες από Screen Rant και Radio Times

To άρθρο Η ταινία των Peaky Blinders αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στο 2024 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Peaky Blinders,2024