Survivor 2024: Η Δώρα Νικολή πρώτη υποψήφια αποχώρησης

06:18 8/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Οι Μαχητές ηττήθηκαν στον πρώτο αγώνα ασυλίας του φετινού Survivor και στο πρώτο συμβούλιο του νησιού έπρεπε να επιλέξουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση. Και αυτή ήταν η Δώρα Νικολή.

Πριν από τον πρώτο αγώνα ασυλίας, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τι αλλάζει φέτος στο Survivor και στη συνέχεια οι παίκτες έπαιξαν… για τη φωτιά! Αμέσως μετά τις πρώτες συστάσεις, όλοι οι παίκτες από τις δυο ομάδες κλήθηκαν να δώσουν το 100% των δυνάμεων

τους για να πάρουν την πρώτη νίκη.

Σε ένα άκρως απαιτητικό πλην εξαιρετικά γρήγορο αγώνισμα, όπου και τον πρώτο λόγο είχε η απόλυτη συνεργασία και ομοιογένεια στις δυο ομάδες, Διάσημοι και Μαχητές ρίχθηκαν στη θάλασσα για να φτάσουν πρώτοι στην παραλία και να αρχίσουν τις βολές. Στόχος εκεί ήταν τα τέσσερα πλακίδια τα οποία και προσπάθησαν να σπάσουν η Κατερίνα Δαλάκα από την κόκκινη ομάδα και ο Φάνης από την μπλε ομάδα.

Κεφάλι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση πήρε ο παίκτης των Μαχητών με την έμπειρη παίκτρια του Survivor να ισοφαρίζει γρήγορα και να έχουν σπάσει αμφότεροι από δυο πλακάκια. Τότε όμως ο παίκτης της μπλε παίκτης κατάφερε να σπάσει τα δυο επόμενα πλακάκια αφήνοντας πίσω την Κατερίνα Δαλάκα και δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Στον αγώνα ασυλίας, οι Διάσημοι ήταν καλύτεροι στον τελικό στόχο από τους Μαχητές και η Μαρία Αντωνά έκρινε τον αγώνα, δίνοντας στην ομάδα της τον 10ο πόντο της.

  

Έτσι, στο Συμβούλιο του νησιού, οι Μαχητές θα έπρεπε να διαλέξουν έναν παίκτη που θα είναι πρώτος υποψήφιος.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τα αποτελέσματα. Όπως είπε βέβαια στο ξεκίνημα του νέου κύκλου του Survivor, όμως, αυτή τη χρονιά δεν θα έχει ρόλο το τηλεοπτικό κοινό στην αποχώρηση αλλά αυτή θα έρχεται κάθε εβδομάδα έπειτα από μία τελευταία δοκιμασία ανάμεσα στους υποψηφίους.

Από την ομάδα των Μαχητών, λοιπόν, πρώτη στον τάκο βγήκε η Δώρα Νικολή με τους περισσότερους συμπαίκτες της να δικαιολογούν την ψήφο τους τόσο ως προς το κομμάτι της αγωνιστικότητας όσο και ως προς αυτό της συμβίωσης.

  

  

«Είχα μια υποψία πως θα είμαι υποψήφια. Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι είμαι δυνατή παίκτρια και φοβούνται τη συνέχεια. Επειδή είμαι ανοιχτός άνθρωπος και λειτουργώ όπως λειτουργώ, κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι είμαι ψεύτικη που δεν είμαι όμως σε καμία περίπτωση.

  

 

Τώρα μπορεί να παίζει ρόλο και το ότι είμαι η πιο μεγάλη της παρέας, υπάρχει ένα χάσμα γενεών. Δεν ξέρω γιατί αλλά είναι σεβαστή η ψήφος τους» σημείωσε χαρακτηριστικά η παίκτρια των Μαχητών.

To άρθρο Survivor 2024: Η Δώρα Νικολή πρώτη υποψήφια αποχώρησης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα