Survivor spoiler: Ποιος κερδίζει την επικοινωνία, ποιος παίκτης αποχωρεί

18:55 8/3/2023 - Πηγή: NewsIt

Αγώνισμα επικοινωνίας το αποψινό στο Survivor All Star και ήδη τα spoiler έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν, όπως και για τον παίκτη που θα αποχωρήσει αύριο (09.03.2023).

Ποια ομάδα θα επικρατήσει και θα κερδίσει επικοινωνία και φαγητό; Στους Κόκκινους και τους Μπλε του Survivor All Star

οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες δεν σταματούν.

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Ελευθερία Ελευθερίου δίνουν συνέχεια στην κόντρα τους, όπως και ο Ηλίας Γκότσης με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως και ταράζουν τις ισορροπίες στις δυο ομάδες.

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoiler που κυκλοφορούν και τα οποία σας μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, νικήτρια στον αποψινό αγώνα επικοινωνίας του Survivor είναι η Μπλε Ομάδα, η οποία έχει πλέον ανατρέψει τα δεδομένα και τις ισορροπίες.

Αυτή η ήττα, σε συνδυασμό με το ήδη φορτισμένο κλίμα μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, θα φέρει νέες εντάσεις και ψυχολογική πίεση στους Κόκκινους.

Τα ίδια spoiler αναφέρουν επίσης πως η παίκτρια που αναμένεται να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο μετά την ψηφοφορία του κοινού είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Μάλιστα, η ίδια είχε εκφράσει μέσα στη βδομάδα ανοιχτά την επιθυμία της στο κοινό να μην τη στηρίξει. Φυσικά, η αποχώρηση θα προβληθεί (και θα επιβεβαιωθεί) στο αυριανό επεισόδιο.

  

Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Survivor spoiler: Ποιος κερδίζει την επικοινωνία, ποιος παίκτης αποχωρεί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα