ΑΕΚ - Πανσερραϊκός 1-1 LIVE: Νέα επέμβαση ο Χόβαν - Δοκάρι ο Αραούχο στη συνέχεια

21:12 26/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Πανσερραϊκό, στη δική της φετινή πρεμιέρα στη Super League (2η αγωνιστική), λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με την Αντβέρπ στην OPAP Arena, που θα κρίνει ένα εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

Η

νταμπλούχος ΑΕΚ, λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με την Αντβέρπ και την προσπάθειά της να ανατρέψει το 1-0 με το οποίο ηττήθηκε στο Βέλγιο, υποδέχεται στην OPAP Arena τον Πανσερραϊκό.

Ουσιαστικά, η εν λόγω αναμέτρηση συνιστά την πρεμιέρα της ΑΕΚ στο νέο πρωτάθλημα, καθώς το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για την 1η αγωνιστική αναβλήθηκε λόγω της ρεβάνς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ που είχε μεταφερθεί για εκείνη τη μέρα.

Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός αγωνίστηκε στην πρεμιέρα, γνωρίζοντας την ήττα (2-0) από τον Ολυμπιακό στο κεκλεισμένων των θυρών «Γ. Καραϊσκάκης». Ωστόσο, τα «λιοντάρια» έδειξαν εξαιρετικά δείγματα γραφής -αγωνιζόμενα και από το 4′ με παίκτη λιγότερο (ενώ είχαν και χαμένο πέναλτι).

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

Ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε αποστολή με πολλές απουσίες, προφυλάσσοντας έτσι παίκτες ενόψει του επαναληπτικού με την Αντβέρπ που μπορεί να στείλει την ΑΕΚ στους ομίλους του UEFA Champions League.

Εκτός έμειναν οι Βίντα, Χατζισαφί, Άμραμπατ και Τσούμπερ, πέρα φυσικά από τους τιμωρημένους από πέρυσι (σε Ελλάδα και Ισπανία, αντίστοιχα), Ρότα και Πόνσε, τον τραυματία Γκαρσία και τον Στάνκοβιτς που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις. Έξω φυσικά και ο μακροχρόνια τραυματίας, Πάολο Φερνάντες.

Από την άλλη, μετά τη «σκληρή» ήττα στον Πειραιά, ο Πανσερραϊκός του Πάμπλο Γκαρσία δίνει δεύτερο σερί εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι, ευελπιστώντας σε ανάλογη εμφάνιση με καλύτερο αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας

Α’ βοηθός: Κωνσταντίνος Νικολαΐδης

Β’ βοηθός: Ιωάννης Καραγκιζόπουλος

4ος διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης

VAR: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος

To άρθρο ΑΕΚ - Πανσερραϊκός 1-1 LIVE: Νέα επέμβαση ο Χόβαν - Δοκάρι ο Αραούχο στη συνέχεια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα