ΑΕΚ – Άρης: Ντέρμπι στο φινάλε του πρώτου γύρου της Super League

11:10 4/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο πρώτος γύρος της κανονικής διάρκειας της Super League ολοκληρώνεται απόψε (21:00, Newsit.gr, Cosmote Sport 1HD) με το μεγάλο ματς, ΑΕΚ – Άρης για την 13η αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

ΑΕΚ εναντίον Άρη απόψε στην OPAP

Arena, με τις δύο ομάδες να θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα που έχουν στη Super League.

Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω της την ήττα από την Μπράιτον και να μείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή. Η Ένωση έχει 27 βαθμούς και με νίκη θα ανέβει στη δεύτερη θέση, θα ξεπεράσει τον Ολυμπιακό (θα πάει στο +2) και θα παραμείνει στο -1 από τον πρωτοπόρο, Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, ο Άρης βγάζει βελτίωση, από τη στιγμή που τον ανέλαβε -ξανά- ο Άκης Μάντζιος. Οι Θεσσαλονικείς “μετρούν” δυο σερί νίκες -όπως και η Ένωση- και έχουν συγκεντρώσει 20 βαθμούς.

Στη Super League, η ΑΕΚ προέρχεται από νίκη στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα (0-1), ενώ ο Άρης είχε μεγάλο εντός έδρας “τρίποντο” κόντρα στον παναθηναϊκό (2-0).

Η ΑΕΚ δεν ανακοίνωσε αποστολή για το αποψινό ματς. Ερωτηματικά αποτελούν οι Φαν Βέερτ και Γαλανόπουλος, με τον Ολλανδό φορ να νιώθει ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση της “Ένωσης” και τον Έλληνα χαφ να μένει εκτός με Μπράιτον λόγω ίωσης. Δεν υπολογίζονται για απόψε οι Γκαρσία, Γιόνσον, Στάνκοβιτς και Κάλενς. Οι Θεσσαλονικείς θα αγωνιστούν χωρίς τους Βερστράτε, Φεράρι, Ματαρίτα, Ρουπ, Βέλεθ, Πάβισιτς, Σγούρο και Μάνου Γκαρθία.

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Ελίασον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς – Πόνσε, Αραούχο.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια – Ζουλς, Νταρίντα – Σουλεϊμάνοφ, Πάρντο, Παναγίδης – Μορόν.

Διαιτητής: Μοχάμεντ Αλ Χακίμ (Σουηδία)

Α’ Βοηθός: Μεχμέτ Κολούμ (Σουηδία)

Β’ Βοηθός: Ρόμπιν Βίλντε (Σουηδία)

4ος διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης

VAR: Πάουλους Φαν Μπέκελ (Ολλανδία)

To άρθρο ΑΕΚ – Άρης: Ντέρμπι στο φινάλε του πρώτου γύρου της Super League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ – Άρης, Ντέρμπι, Super League,aek – aris, nterbi, Super League