Αυτή θα είναι η σκηνή της Eurovision 2024 - Αντίστροφη μέτρηση για τον 68ο Διαγωνισμό στη Σουηδία

17:39 19/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τη Eurovision 2024 στο Μάλμο και την επιστροφή του κορυφαίου ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού στη Σουηδία. Σήμερα (19.12.2023), λίγο πριν υποδεχθούμε τη νέα χρονιά, έγιναν τα αποκαλυπτήρια της σκηνής στη Malmö Arena.

Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας SVT της Σουηδίας αποκάλυψε κάθε λεπτομέρεια από τον

σχεδιασμό της σκηνής που θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός της Eurovision 2024.

Για πρώτη φορά θα τοποθετηθεί στο κέντρο του σταδίου ενώ θα έχει σχήμα σταυρού, δημιουργώντας έτσι μια μοναδική εμπειρία 360 μοιρών για τους θεατές τον Μάιο.

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας έχει υλοποιήσει τη σκηνή της φετινής Eurovision στη Σουηδία για να προσφέρει ένα θέαμα τόσο στο ζωντανό κοινό όσο και στους τηλεθεατές που όμοιό τους δεν έχουν ξαναδεί.

Η επίσημη παρουσίαση της σκηνής έγινε και από τους λογαριασμούς της Eurovision στα social media. Υπεύθυνοι για την υλοποίηση της σκηνής είναι ο Florian Wieder ως σχεδιαστής παραγωγής και ο Fredrik Stormby ως σχεδιαστής περιεχομένου φωτισμού και οθόνης.

Δείτε τη σκηνή της Eurovision 2024:

Good folk of Europe and beyond… say ‘hej’ to the #Eurovision2024 stage!
#UnitedByMusic pic.twitter.com/zlJfvnApCf

Eurovision Song Contest (@Eurovision) December 19, 2023

Μετά τη νίκη της Loreen με το τραγούδι Tattoo, η Eurovision επιστρέφει στη Σουηδία για ακόμα μια φορά, αφού θα είναι η 7η φορά που θα πραγματοποιηθεί στη χώρα – όσες και στην Ιρλανδία – και μάλιστα θα είναι η 3η φορά που το Μάλμο φιλοξενεί τον διαγωνισμό, αφού προηγουμένως το είχε κάνει το 1992 και το 2013.

Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από τη Μαρίνα Σάττι. Τελευταία φορά που η Eurovision έγινε στο Μάλμο της Σουηδίας, η Ελλάδα είχε συμμετάσχει με τους Koza Mostra και τον Αγάθωνα Ιακωβίδη, οι οποίοι κατέκτησαν την 6η θέση.

Η Eurovision 2024 θα διεξαχθεί στη Malmö Arena και θα αποτελείται από δύο ημιτελικούς στις 7 και 9 Μαΐου και έναν τελικό στις 11 Μαΐου.

To άρθρο Αυτή θα είναι η σκηνή της Eurovision 2024 - Αντίστροφη μέτρηση για τον 68ο Διαγωνισμό στη Σουηδία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτή, Eurovision 2024 - Αντίστροφη, 68ο Διαγωνισμό, Σουηδία,afti, Eurovision 2024 - antistrofi, 68o diagonismo, souidia