«Αυτό είναι τρελό!» - Όταν ο Μπομπ Όντενκερκ του «Better Call Saul» μαθαίνει ότι είναι ξάδελφος με τον βασιλιά Κάρολο

06:21 31/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Ενδέκατος ξάδελφος του βασιλιά Καρόλου φαίνεται πως είναι ο ηθοποιός Μπομπ Όντενκερκ, σύμφωνα με τη γνωστή αμερικανική εκπομπή «Finding Your Roots».

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστός ενσαρκώνοντας τον χαρακτήρα του Saul Goodman, του δικηγόρου στο «Breaking Bad» και στο prequel του «Better Call Saul», ανακαλύπτει σε τηλεοπτική εκπομπή ότι είναι ξάδελφος του βασιλιά Καρόλου, σύμφωνα με τον Guardian.

Η αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή «Finding Your Roots» που ανακαλύπτει

τις οικογενειακές ρίζες και ψάχνει τα γενεαλογικά δέντρα των καλεσμένων της, εντόπισε την οικογένεια του ηθοποιού Όντενκερκ πέντε γενιές πίσω και διαπίστωσε ότι είναι ο 11ος ξάδελφος του βασιλιά Καρόλου Γ’.

Παρά το γεγονός ότι η οικογένειά του κατάγεται από το Σικάγο, οι ειδικοί της της γενεαλογίας της εκπομπής θα αποκαλύψουν ότι ο πέμπτος προπάππους του ηθοποιού, Φρίντριζ Καρλ Στάινχολζ γεννήθηκε στο Πλον της Γερμανίας το 1755.

Όπως φαίνεται στο τρέιλερ του επεισοδίου, ο οικοδεσπότης Henry Louis Gates Jr λέει στον Όντενκερκ ότι ο Στάινχολζ είναι νόθο παιδί του δούκα του Πλον, ο οποίος είχε συγγένεια με τις βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης, λόγω επιγαμιών.

Αρχικά, ο Όντενκερκ δεν εντυπωσιάζεται. 

«Με κάνει να αισθάνομαι σαν ένα κομμάτι της ιστορίας που δεν πίστευα ότι αποτελούσα μέρος της, αλλά είμαι Αμερικάνος. Δεν είμαι υπέρ της μοναρχίας. Δεν πιστεύω σε αυτό», λέει ο ηθοποιός.

«Ξέρεις, αισθάνομαι ότι είναι λίγο διεστραμμένο. Καταλαβαίνω γιατί η κοινωνία οικοδομήθηκε γύρω από μονάρχες και ηγέτες και τους πέρασε από γενιά σε γενιά.

Καταλαβαίνω ότι αυτό συμβαίνει σε κάθε κοινωνία, σε κάθε πολιτισμό. Αλλά νομίζω ότι έχουμε φτάσει σε καλύτερο σημείο με τη δημοκρατία και πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο».

Ωστόσο, όταν ενημερώνεται για τους δεσμούς του με τον βασιλιά Κάρολο, ξεσπά σε γέλια.

«Λοιπόν, ίσως αλλάξω γνώμη!» αναφωνεί. «Αυτό είναι τόσο αστείο, φίλε. Ω, αυτό είναι τρελό!»

Άλλα αποσπάσματα από την εκπομπή, δείχνουν τον Όντενκερκ να γελάει και να δηλώνει: «Μου κάνεις πλάκα; Αυτό είναι τρελό!» ενώ εύχεται να μπορούσε η μητέρα του να ακούσει τα νέα.

Ο Όντενκερκ μεγάλωσε σε μια περιοχή του Σικάγο και είναι ο δεύτερος από τα επτά αδέλφια που γεννήθηκαν από τον Γουόλτερ Όντενκερκ και την Μπάρμπαρα Μέρι, καθολικούς γερμανικής και ιρλανδικής καταγωγής.

Το 2021, κατέρρευσε λόγω καρδιακής προσβολής στα γυρίσματα της σειράς «Better Call Saul» και επέζησε λόγω της έγκαιρης ανάνηψης από μέρους των συναδέλφων του.

To άρθρο «Αυτό είναι τρελό!» - Όταν ο Μπομπ Όντενκερκ του «Better Call Saul» μαθαίνει ότι είναι ξάδελφος με τον βασιλιά Κάρολο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα