Άιντραχ Φρανκφούρτης - ΠΑΟΚ 0-0 LIVE: Πιέζουν οι Γερμανοί

21:47 30/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League να έχει εξασφαλιστεί, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ΠΑΟΚ κοντράρονται στο «Deutsche bank park», έχοντας σαν στόχο την πρωτιά στον 7ο όμιλο της διοργάνωσης.

Για δύο αποτελέσματα παίζει στο «Ντόιτσε Μπανκ Παρκ» ο ΠΑΟΚ που φιλοξενείται από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του 7ου Ομίλου του Conference League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου απολαμβάνει την κορυφή του ομίλου, έχοντας 10 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Άιντραχτ, την οποία είχε κερδίσει με 2-1 στην Τούμπα.

Οι «ασπρόμαυροι» με νίκη εξασφαλίζουν πρόωρα την πρώτη θέση του γκρουπ ενώ με ισοπαλία θα κρατάνε την τύχη στα χέρια τους, καθώς υποδέχονται στο φινάλε την Ελσίνκι στη Θεσσαλονίκη.

Πρώτη θέση που είναι πολύ σημαντική, μιας και στέλνει την κάτοχό της απευθείας στους «16» της διοργάνωσης και όχι στη διαδικασία των PlayOff με ομάδα που θα «υποβιβαστεί» από το Europa League.

Παρακολουθήστε live από το Newsit.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

Οι Θεσσαλονικείς επέστρεψαν… φουριόζοι έπειτα από τη διακοπή των συλλογικών διοργανώσεων λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, κερδίζοντας με το επιβλητικό 5-0 τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα.

Ηταν η τρίτη σερί νίκη στη Superleague, που έφερε τον ΠΑΟΚ στο -2 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Ενδιάμεσα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε παραχωρήσει ισοπαλία 2-2 στην Αμπερντίν, αποτέλεσμα που λίγο αλλάζει τα δεδομένα του αγώνα της Φρανκφούρτης.

To άρθρο Άιντραχ Φρανκφούρτης - ΠΑΟΚ 0-0 LIVE: Πιέζουν οι Γερμανοί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άιντραχ Φρανκφούρτης - ΠΑΟΚ LIVE, Ματς, Γερμανία,aintrach frankfourtis - paok LIVE, mats, germania