Αναστασίου μετά το απίθανο Κηφισιά – Πανσερραϊκός 4-4: «Δεν θα γλιτώσουν τις σφαλιάρες οι παίκτες»

20:24 17/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με πλούσιο θέαμα, η Κηφισιά επέστρεψε από το 0-3 και το 2-4 για να πάρει την ισοπαλία με 4-4 από τον Πανσερραϊκό στην 4η αγωνιστική της Super League 1.

Μετά το τέλος του αγώνα λοιπόν, ο προπονητής της Κηφισιάς, Γιάννης Αναστασίου έκανε μία δήλωση που θα συζητηθεί. Ο Έλληνας τεχνικός έδειξε ανακουφισμένος από την ισοπαλία της ομάδας του με τον Πανσερραϊκό, αλλά τόνισε ότι οι παίκτες του «δεν θα γλιτώσουν τις σφαλιάρες».

Οι δηλώσεις του Αναστασίου

«Αγγλικό

ματς. Ήταν έντονο, δεν μπήκαμε στο ματς, στην αρχή κάθε επίθεση που έκανε ο Πανσερραϊκός ήταν γκολ. Από το 30 και μετά το παλέψαμε δικαιωθήκαμε. Τα γκολ που δεχθήκαμε ήταν παιδικά, τα παιδιά παλέψαμε το γυρίσαμε τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια ειδικά για το τελευταίο 20αλεπτο.

Πάντα υπάρχει πίστη και ελπίδα. Θέλαμε να παίξουμε από τα πλάγια και άμεσα, να φέρουμε τη μπάλα ορθολογικά στην περιοχή εκεί φάνηκε η διαφορά, δε γίνεται να χάνουμε το μυαλό μας, δεν θα γλιτώσουν τις σφαλιάρες οι παίκτες».

To άρθρο Αναστασίου μετά το απίθανο Κηφισιά – Πανσερραϊκός 4-4: «Δεν θα γλιτώσουν τις σφαλιάρες οι παίκτες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αναστασίου, Κηφισιά – Πανσερραϊκός 4-4, Δεν,anastasiou, kifisia – panserraikos 4-4, den