Άρης – Πανσερραϊκός 1-0: Ο Φαμπιάνο λύτρωσε τους γηπεδούχους με γκολ στο φινάλε

22:16 21/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Άρης πήρε τη νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στον Πανσερραϊκό, με τον Φαμπιάνο στις καθυστερήσεις του αγώνα να πετυχαίνει το «χρυσό» γκολ των γηπεδούχων. Λιγοστές φάσεις στο παιχνίδι, με τον Χοβάν να κρατά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα τους Θεσσαλονικείς μακριά από το γκολ.

Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά «φτωχό» σε θέαμα, με τον Άρη και τον Πανσερραϊκό να μην μπορούν να δημιουργήσουν τελικές

ευκαιρίες.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η καλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος ήρθε στα τελευταία λεπτά, όταν ο Σουλεϊμάνοφ δυο φορές δεν κατάφερε να σκοράρει, πρώτα στο 39΄ όταν ενώ βρέθηκε απέναντι από τον Χοβάν έστειλε την μπάλα άουτ και στη συνέχεια στο 43΄ όταν με ένα δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, δεν κατάφερε να βρει στόχο.

Στην επανάληψη η εικόνα των δυο ομάδων δεν άλλαξε ιδιαίτερα, με τις φάσεις να είναι λιγοστές.

Ωστόσο ότι δεν έγινε μέχρι το 80΄, συνέβη από εκείνο το σημείο και έπειτα. 

Συγκεκριμένα ο Λορέν Μορόν στο 80΄ είδε τον Χοβάν να του αποκρούει ένα δυνατό σουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα  ίδιος παίκτης σημάδεψε το δοκάρι του Πανσερραϊκού.

Λίγο πριν την συμπλήρωση των 90 ο Παναγίδης δεν μπόρεσε να κερδίσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, ο οποίος μέχρι εκείνο το σημείο του αγώνα έμοιαζε ανίκητος.

Ωστόσο στη τελευταία φάση του παιχνιδιού ο Άρης κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ που έψαχνε, από τον Φαμπιάνο, με τον Βραζιλιάνο στόπερ να αξιοποιεί το αριστουργηματικό κόρνερ του Σουλεϊμάνοφ και να κάνει το 1-0 για τον Άρη.

Με αυτό τον τρόπο η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο και πλησίασε τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μπράμπετς, Φερράρι, Φαμπιάνο, Μοντόγια (59’ Οντουμπάτζο), Πάρδο (66’ Ζαμόρα), Τζούρασεκ (59’ Νταρίντα), Μενέντες (60’ Παναγίδης), Βερστράτε, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν, Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης (46’ Μασκανάκης), Πηλέας, Χατζηστραβός (65’ Σοφιανός), Μορέιρα (86’ Θυμιάνης), Στάικος, Μούργος (77’ Ουεντραόγκο), Δεληγιαννίδης, Αλεξιτς (86’ Γούλερι).

 

 

To άρθρο Άρης – Πανσερραϊκός 1-0: Ο Φαμπιάνο λύτρωσε τους γηπεδούχους με γκολ στο φινάλε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρης – Πανσερραϊκός 1-0, Φαμπιάνο,aris – panserraikos 1-0, fabiano