Μπάγερν Μονάχου – Χόφενχαϊμ 3-0: Τίμησε τη μνήμη του Φρανς Μπεκενμπάουερ και πήρε νίκη στην επανεκκίνηση της Bundesliga

08:49 13/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Επανεκκίνηση στη Bundesliga, στη… σκιά του θανάτου του θρύλου του γερμανικού ποδοσφαίρου, Φρανς Μπέκενμπαουερ, με την Μπάγερν Μονάχου να επικρατεί της Χόφενχαϊμ με 3-0 και να τιμάει την τεράστια μορφή του αθλήματος.

Λιγότερο από μία εβδομάδα μετά τον θάνατο του Φραντς Μπεκενμπάουερ, η Μπάγερν Μονάχου μπήκε με νίκη στο 2024 επικρατώντας -εντός έδρας- με 3-0 της Χοφενχάιμ στο εναρκτήριο ματς της 17ης αγωνιστικής της Bundesliga.

lang="en-US">Ένα ματς που έγινε σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα, εξαιτίας του θανάτου του θρύλου του γερμανικού ποδοσφαίρου, σε ηλικία 78 ετών.

Η ομάδα του Τούχελ κατάφερε να τιμήσει τη μνήμη του -τόσο πριν την έναρξη, όσο και με το αποτέλεσμα- και παράλληλα να μείνει “ζωντανή” στη μάχη του τίτλου, έχοντας και ματς λιγότερο από την πρωτοπόρο και αήττητη, Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Gute Freunde kann niemand trennen. #Beckenbauer #FCBayern pic.twitter.com/H5DyJ5jQRn

— Maximilian Koch (@_kochmaximilian) January 12, 2024

Οι γηπεδούχοι τα κατάφεραν με τα γκολ του Μουσιάλα στο 18΄ και στο 70΄ από ισάριθμες ασίστ του Σανέ, ενώ στο 90΄+1 ο Κέιν βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα.

Η Μπάγερν πλησίασε στο -1 από την κορυφή με παιχνίδι λιγότερο, ενώ η Χοφενχάιμ συνέχισε όπως έκλεισε το 2023: συμπληρώνοντας τέσσερα ματς εκτός έδρας στο πρωτάθλημα χωρίς «τρίποντο» με απολογισμό τρεις ήττες και μία ισοπαλία.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 74΄ λόγω αποβολής του Πρόμελ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αποτελέσματα και σκόρερ στη Bundesliga

Μπάγερν Μονάχου-Χοφενχάιμ 3-0

(18΄,70΄ Μουσιάλα, 90΄+1 Κέιν)

Λειψία-Άϊντραχτ Φρανκφούρτης 13/1

Φράιμπουργκ-Ουνιόν Βερολίνου 13/1

Μάιντς-Βόλφσμπουργκ 13/1

Κολωνία-Χαϊντενχάιμ 13/1

Άουγκσμπουργκ-Λεβερκούζεν 13/1

Ντάρμστατ-Ντόρτμουντ 13/1

Μπόχουμ-Βέρντερ Βρέμης 14/1

Γκλάντμπαχ-Στουτγκάρδη 14/1

To άρθρο Μπάγερν Μονάχου – Χόφενχαϊμ 3-0: Τίμησε τη μνήμη του Φρανς Μπεκενμπάουερ και πήρε νίκη στην επανεκκίνηση της Bundesliga δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > NewsIt
Μπάγερν Μονάχου – Χόφενχαϊμ 3-0, Τίμησε, Φρανς Μπεκενμπάουερ, Bundesliga,bagern monachou – chofenchaim 3-0, timise, frans bekenbaouer, Bundesliga