Μπορούσια Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ 6-0: Επιστροφή στις νίκες με «ξέσπασμα» για τους Βεστφαλούς στην Bundesliga

20:22 7/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Με σόου του Αντεγιέμι, η Μπορούσια Ντόρτμουντ ξέσπασε με 6-0 κόντρα στη Βόλφσμπουργκ και επέστρεψε στις νίκες μετά την… καταστροφική ισοπαλία με την Μπόχουμ στην Bundesliga.

Η Ντόρτμουντ έχει μείνει πια στη δεύτερη θέση της Bundesliga, πίσω από την Μπάγερν Μονάχου, αλλά κατάφερε να πλησιάσει ξανά σε απόσταση ενός βαθμού, μετά την άνετη επικράτηση επί της Βόλφσμπουργκ.

Ο Αντεγιέμι ήταν αυτός που άνοιξε

το σκορ για τους Βεστφαλούς από νωρίς και στη συνέχεια πέτυχε χατ τρικ, βρίσκονται δύο ακόμη φορές το δρόμο προς τα δίχτυα. Μάλεν και Μπέλιγχαμ (2) σκόραραν επίσης για τη Ντόρτμουντ, η οποία συνεχίζει έτσι να ελπίζει για τον τίτλο στη Γερμανία. Οι “λύκοι” από την άλλη πλευρά, έχασαν την ευκαιρία να προσπεράσουν την Μπάγερ Λεβερκούζεν και έμειναν στην 7η θέση της βαθμολογίας.

To άρθρο Μπορούσια Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ 6-0: Επιστροφή στις νίκες με «ξέσπασμα» για τους Βεστφαλούς στην Bundesliga δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπορούσια Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ 6-0, Επιστροφή, Βεστφαλούς, Bundesliga,borousia ntortmount – volfsbourgk 6-0, epistrofi, vestfalous, Bundesliga