Μποτιλιάρισμα για γερά νεύρα σε όλη την Αθήνα - Σε ποιους δρόμους έχει κίνηση αυτήν την ώρα

19:11 19/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Απροσπέλαστοι είναι οι περισσότεροι δρόμοι στην Αθήνα αλλά και στην Αττική γενικότερα, καθώς η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη σε σημείο που οι ουρές των αυτοκινήτων εκτείνονται σε πολλά χιλιόμετρα και χρειάζεται μεγάλη υπομονή για τους οδηγούς που βρίσκονται στον δρόμο σήμερα Τρίτη (19.12.2023) το απόγευμα.

Με αφορμή και το εορταστικό ωράριο, το μποτιλιάρισμα στους δρόμους

της Αθήνας είναι κάτι συνηθισμένο τις ημέρες των Χριστουγέννων και η αυξημένη κίνηση παντού είναι για γερά νεύρα.

Πιο αναλυτικά, οι δρόμοι της Αθήνας με την περισσότερη κίνηση στις 19:00 είναι η Λεωφόρος Κηφισού και οι οδικές αρτηρίες γύρω από το κέντρο της πόλης. 

Όσον αφορά τη Λεωφόρο Κηφισού, η κίνηση στο ρεύμα προς Πειραιά είναι αυξημένη από το ύψος του Κόμβου Μεταμόρφωσης έως και τα ΚΤΕΛ Κηφισού ενώ στο αντίθετο ρεύμα, η κίνηση είναι αυξημένη σε αρκετά σημεία από τον Άγιο Ιωάννη Ρέντη έως και το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας και του Κόκκινου Μύλου.

Απροσπέλαστες είναι οι Λεωφόροι Κηφισίας και Μεσογείων. Ιδιαίτερα στη Λεωφόρο Κηφισίας, το μποτιλιάρισμα εκτείνεται σε πολλά χιλιόμετρα, από το ύψος των Αμπελοκήπων έως και τον Παράδεισο Αμαρουσίου (Δαχτυλίδι) και στα δύο ρεύματα.

Η κίνηση στις 19:00:

Καθυστερήσεις καταγράφονται και στα δύο ρεύματα της Αττικής Οδού. Στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, οι καθυστερήσεις είναι 10′ – 15′ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας ενώ στο ρεύμα προς Ελευσίνα είναι 10′ – 15′ στις εξόδους για Λαμία και Πειραιά αλλά και 5′ – 10′  στις εξόδους για Λ. Φυλής και Λ. Δημοκρατίας.

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο,
10’-15’ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας.
Στο ρεύμα προς Ελευσίνα,
10’-15’ στις εξόδους για Λαμία και Πειραιά,
5’-10’ στις εξόδους για Λ. Φυλής και Λ. Δημοκρατίας. https://t.co/8thPXpCHBb

— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) December 19, 2023

Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά και στο κέντρο της πόλης. Το ίδιο ισχύει σε πολλά σημεία της Λεωφόρου Ποσειδώνος (Παραλιακή), της Λεωφόρου Βουλιαγμένης και της Λεωφόρου Αλίμου – Κατεχάκη, πριν την Περιφερειακή Υμηττού.

To άρθρο Μποτιλιάρισμα για γερά νεύρα σε όλη την Αθήνα - Σε ποιους δρόμους έχει κίνηση αυτήν την ώρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα