Μπράιτον - ΑΕΚ 2-3 LIVE: Μεγάλη επέμβαση του Στάνκοβιτς στις καθυστερήσεις

21:47 21/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Έχοντας την αμυντική της γραμμή «πληγωμένη», η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την super φορμαρισμένη Μπράιτον, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Η ΑΕΚ όχι μόνο μπήκε σε έναν όμιλο επιπέδου… Champions League,

αλλά από την πρεμιέρα της στο φετινό Europa League έχει ένα πολύ δύσκολο έργο. Η Ένωση καλείται να αντιμετωπίσει την φορμαρισμένη Μπράιτον, έχοντας τεράστιες αμυντικές απουσίες.

Η απουσίες των Βίντα και Μουκουντί που έχει η ΑΕΚ, είναι ό,τι χειρότερο απέναντι σε μία ομάδα με μεγάλη ταχύτητα και έφεση στο επιθετικό ποδόσφαιρο. Διαθέσιμοι, αντίθετα, είναι μετά από σημαντικό διάστημα οι Γκατσίνοβιτς και Λιβάι Γκαρσία.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έχει μπροστά της το αθηναϊκό classico στην έδρα του Παναθηναϊκού. Η Μπράιτον νίκησε πριν απ΄λίγες ημέρες μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.’

Κοιτάζοντας την παράδοση, τα αποτελέσματα της ΑΕΚ ενάντια σε αγγλικές ομάδες δεν είναι και τόσο ικανοποιητικά, με την Ένωση να μετρά τρεις νίκες και εννέα ήττες στο παρελθόν ενάντια σε Λίβερπουλ, Λέστερ, Έβερτον, Ντέρμπι Κάουντι, ΚΠΡ και Νότιγχαμ Φόρεστ.

Διαιτητής: Τόβερ (Εσθονία)

Βοηθοί: Κόιβ, Κλάασεν (Εσθονία)

4ος: Γιάνοβιτς (Εσθονία)

VAR: Μουνουέρα (Ισπανία), Φαν Μπούκελ (Ολλανδία)

To άρθρο Μπράιτον - ΑΕΚ 2-3 LIVE: Μεγάλη επέμβαση του Στάνκοβιτς στις καθυστερήσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπράιτον - ΑΕΚ LIVE, Δύσκολη, Ένωση, Europa League,braiton - aek LIVE, dyskoli, enosi, Europa League