Χριστίνα Πολίτη για Ηλία Ψινάκη: Ξέρεις τι θα πει, θα πει αυτό που θέλει

05:04 30/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», βρέθηκε η Χριστίνα Πολίτη. Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην απομυθοποίηση των «stars», καθώς και σε όσα έγιναν με τον Ηλία Ψινάκη στο J2US.

Αναφερόμενη στα τελευταία νέα γύρω από τον Ηλία Ψινάκη στο J2US, η Χριστίνα Πολίτη επισήμανε πως «είναι φαινόμενο της μικρής κοινωνίας μας. Αν

έκανε και νούμερα το σόου θα έκανε επιτυχία. Τον Ηλία ξέρεις τι θα πει. Θα πει αυτό που θέλει. Είναι ένα σοβαρό θέμα, αλλά αυτό που λέει είναι ότι μπορεί να το χρησιμοποιεί σαν να μην είναι σοβαρό το θέμα!».

Σχετικά με την απομυθοποίηση των «stars», η έμπειρη δημοσιογράφος σημείωσε:

«Όταν ο άλλος σε βλέπει σαν εικόνα, ψαρώνει. Αν είσαι κάθε μέρα και απομυθοποιείσαι μόνος σου, περνάει ένα ριάλιτι. Όλα είναι στη φόρα. Μόνο με τον μύθο γίνονται τα σταριλίκια.

Η δική μου η στάση είναι πάντα αντικειμενική. Το πολύ άδικο με όλα αυτά είναι να μπερδεύουν ανθρώπους σε λάθος timing και να καταστρέφουν και οικογένειες. Η στάση η δική μου είναι το να στηρίζω τους δικούς μου ανθρώπους, αλλά, γίνονται πράγματα που σε παίρνει ξαφνικά μία μπάλα. Αντί να σε πάρει τηλέφωνο, αποφασίζει κάτι άλλο. Είναι όλη αυτή η ψευτιά και η υποκρισία. Είναι θέμα λογικής. Αν ήταν ένα δικό μου θέμα θα καθόμουν να στο αναλύσω».

 

«…Εγώ δεν θέλω να ταυτίζομαι με αυτά τα άτομα, δεν είναι της δικής μου νοοτροπίας. Εγώ ξέρω γιατί βάλλομαι. Αν είναι να έγραφα και εγώ stories, έχω πολλά να γράψω. Έχω λύσει τα θέματα της ζωής μου, έχω αντιμετωπίσει τα προβλήματά μου και ήξερα να σηκώνω το τηλέφωνο και να λύσω τα θέματα. Όπως μου ζητάνε χάρες, μπορούν να με πάρουν να μεσολαβήσω για κάτι που τους πείραξε. Δεν μπορώ να μιλάω για τους φίλους μου και να τους κρίνω. Είμαστε μικρή κοινωνία!», τόνισε, καταλήγοντας, η Χριστίνα Πολίτη.

To άρθρο Χριστίνα Πολίτη για Ηλία Ψινάκη: Ξέρεις τι θα πει, θα πει αυτό που θέλει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χριστίνα Πολίτη, Ηλία Ψινάκη, Ξέρεις,christina politi, ilia psinaki, xereis