«Η Ελλάδα προχωράει τολμηρά μπροστά» - Το νέο σποτ της ΝΔ με το βλέμμα στις κάλπες της 21ης Μαΐου

20:50 6/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Νέο σποτ έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία, καθώς, πλέον, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Στο προεκλογικό μήνυμα του κυβερνώντος κόμματος προβάλλεται η εικόνα της Ελλάδας σήμερα σε σχέση με εκείνη πριν από 4 χρόνια.

Το νέο σποτ

της Νέας Δημοκρατίας για τις εκλογές που θα γίνουν στις 21 Μαΐου, «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το νέο προεκλογικό μήνυμα «Η Ελλάδα προχωράει τολμηρά μπροστά», του κυβερνώντος κόμματος, δίνει έμφαση στην πρόοδο που έχει καταγράψει η χώρα, παρά τις πρωτοφανείς προκλήσεις που αντιμετώπισε από το 2019 μέχρι και σήμερα.

«Τα τελευταία 4 χρόνια, η Ελλάδα ήρθε αντιμέτωπη με πρωτοφανείς προκλήσεις. Κι όμως. Δεν σταμάτησαν την πρόοδο της πατρίδας μας. Γιατί η Ελλάδα έχει πια αποδείξει πως μπορεί να στέκεται όρθια, να ξεπερνάει τις προσδοκίες μας. Να προχωράει τολμηρά μπροστά».

 

 

To άρθρο «Η Ελλάδα προχωράει τολμηρά μπροστά» - Το νέο σποτ της ΝΔ με το βλέμμα στις κάλπες της 21ης Μαΐου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκλογές 2023 – Νέο, Η Ελλάδα,ekloges 2023 – neo, i ellada