Ελένη Μενεγάκη για Ματέο Παντζόπουλο: Δεν έχω ψάξει ποτέ το κινητό του

17:27 22/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Ούτε η Ελένη Μενεγάκη ψάχνει το κινητό του συζύγου της αλλά ούτε και ο Ματέο Παντζόπουλος έχει ψάξει ποτέ το δικό της. «Δεν έχουμε κωδικούς» είπε η γνωστή παρουσιάστρια και παραδέχτηκε ότι αν ποτέ δει καμία… γυμνή, θα ταραχτεί πολύ!

Σε μια σπάνια αναφορά

στον Ματέο Παντζόπουλο, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε το μεσημέρι της Τετάρτης (22.11.2023), κατά τη διάρκεια συζήτησης με τους συνεργάτες της, ότι το κινητό της, όπως και του συζύγου της, δεν έχουν κωδικό.

Αφορμή για τη συζήτηση αποτέλεσε μια δήλωση της Έλενας Γαλύφα πως ο σύζυγός της βλέπει στο κινητό του φωτογραφίες με γυναίκες που ποζάρουν με εσώρουχα.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ρώτησε για την άποψη που έχει η Ελένη Μενεγάκη για το θέμα και εκείνη απάντησε…

«Το έλεγα στις διαφημίσεις γιατί πραγματικά είχε φουντώσει η κατάσταση. Τώρα είναι πολύ κόσμιοι και ωραίοι. Αφού θέλεις να με ακούσεις και να τα πω πολύ δημόσια, εγώ με τον άνθρωπό μου δεν έχουμε ούτε κωδικούς, ούτε τίποτα. Τα κινητά είναι πεταμένα κι όποιο παιδί περνά -κυρίως η Μαρίνα- να παίξει. Δεν έχω ψάξει ποτέ το κινητό του ούτε αυτός το δικό μου.

Αλλά αν το ανοίξω -όχι για να το ψάξω- δεν μου έρχονται καν τέτοιες σκέψεις στο μυαλό. Αλλά εάν, όμως, εκτός από τούβλα, φυτά, σπορ, αθλητικά, πράγματα που θέλει να διορθώσει στην Άνδρο κι έχουν χαλάσει, βγει μπροστά μου και καμία γυμνή, ομολογώ ότι θα ταραχτώ πάρα πολύ, θα τρελαθώ από τη στενοχώρια μου.

  

Έτσι το βλέπω εγώ που ούτε το ψάχνω, ούτε έχω κακές σκέψεις» κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.

To άρθρο Ελένη Μενεγάκη για Ματέο Παντζόπουλο: Δεν έχω ψάξει ποτέ το κινητό του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα