Ελίνα Παπίλα: Όταν έρχεται μία άγνωστη στην τηλεόραση, υπάρχουν και αντιδράσεις

21:03 6/4/2024 - Πηγή: NewsIt

«Υπάρχει όμως μία λεπτή γραμμή, αυτή της αγένειας» υπογραμμίζει, παράλληλα, η Ελίνα Παπίλα.

Για την τηλεοπτική της προσπάθεια και την διαχείριση που είχαν τα media σε αυτήν μίλησε, μεταξύ άλλων, η Ελίνα Παπίλα όταν συνάντησε την Σίσσυ Χρηστίδου στο πλατό της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” το πρωινό του Σαββάτου (06.04.2024) στο MEGA.

«Δεν

δίνω συνεντεύξεις, γιατί δεν έχω κάτι να πω. Έτσι όπως είναι τα πράγματα, ας βγαίνουμε όταν υπάρχει λόγος. Ειδικά επί περίοδο ΑΝΤ1 ήθελα να ησυχάσει όλο αυτό, δεν μου άρεσε.

Ήταν από κάτω κάθε μέρα 7 κάμερες και δεν καταλάβαινα κι τι ήταν το τόσο ενδιαφέρον. Κατάφερα να το ησυχάσω πιστεύω» παραδέχθηκε αρχικά η γοητευτική παρουσιάστρια.

«Προφανώς, όταν έρχεται μία άγνωστη στην τηλεόραση, υπάρχουν συζητήσεις και αντιδράσεις για το πώς εμφανίζεται. Προσπάθησα να το καθησυχάσω. Υπάρχει μία λεπτή γραμμή, αυτή της αγένειας».

   

«Όταν εμφανίστηκα στο Star μου είπαν κάποια άτομα “τι κάνεις εδώ, που έχεις 3 παιδιά, πήγαινε να τα μεγαλώσεις”.

Είχα την καλή διάθεση να μάθω. Δεν στεναχωρήθηκα με όλα αυτά αλλά με εξαγρίωνε και νευρίαζα. Είχα μεγάλη εμπειρία στο ραδιόφωνο, δεν ήμουν άσχετη. Ήμουν στα media τόσα χρόνια και δεν ήταν εύκολα» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Ελίνα Παπίλα στο μαγκαζίνο του MEGA.

To άρθρο Ελίνα Παπίλα: Όταν έρχεται μία άγνωστη στην τηλεόραση, υπάρχουν και αντιδράσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα