Έξαλλος ο Γιαννακίδης με τον Τσάμη στη Φάρμα: «Ζεις σε βάρος μας, αρκετές βρισιές έχω ακούσει από εσένα»

06:34 21/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Απίστευτη η ένταση στο επεισόδιο της Φάρμας που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, καθώς Γιώργος Τσάμης και Γιώργος Γιαννακίδης έφτασαν στα… άκρα. Αφορμή για την ένταση στάθηκαν… δύο κολοκύθια, τα οποία δεν φάνηκε να περιποιήθηκε ο πρώτος έπειτα από υπόδειξη του δεύτερου.

Οι δύο άνδρες λογομάχησαν για τις αρμοδιότητες του καθένα στο αγρόκτημα, με τους περισσότερους παίκτες να κατηγορούν τον Τσάμη για τεμπελιά και αδιαφορία.

«Αλλού κάνε παρατήρηση, Γιαννακίδη, όχι σε μένα. Εμένα μου είπαν δύο ημέρες να μην τα ποτίσω, γιατί είχαν μαζέψει υγρασία»,

είπε αρχικά ο Τσάμης στις παρατηρήσεις του Γιαννακίδη για τα… κολοκύθια.

«Δεν σου απευθύνω τον λόγο, δεν θέλω να κάνω κουβέντα μαζί σου τώρα», πρόσθεσε ο παίκτης στη Φάρμα, ηλεκτρίζοντας την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα.

«Πεινάμε, επειδή εσύ είσαι άχρηστος. Δεν θα φάμε, γιατί ο τύπος δεν ξέρει τίποτα. Δεν σέβεται τον κόπο κανενός, ούτε την πείνα που θα έρθει. Δεν τον νοιάζει, το ‘χουμε καταλάβει», σχολίασε ο Γιαννακίδης στο προσωπικό του cue.

«Εσύ κοίτα τον στάβλο σου και άσε μας εμάς. Παρατηρήσεις εκεί που σε παίρνει, εκεί που ξέρεις», απάντησε ο Τσάμης στον έντονο διάλογο που είχε με τον συμπαίκτη του στη Φάρμα.

«Είσαι ακατάλληλος, ηθοποιέ της πλάκας», ανταπάντησε ο Γιαννακίδης.

Η ένταση μεταφέρθηκε και μέσα στο σπίτι, όπου ο Τσάμης δεν παρέλειψε να στραφεί και εναντίον της Ελεονώρας, όταν εκείνη του ζήτησε να πλένει τα σκεύη που χρησιμοποιεί κάθε φορά.

Οι εντάσεις στη «Φάρμα», δεν έχουν τέλος…

To άρθρο Έξαλλος ο Γιαννακίδης με τον Τσάμη στη Φάρμα: «Ζεις σε βάρος μας, αρκετές βρισιές έχω ακούσει από εσένα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έξαλλος, Γιαννακίδης, Τσάμη, Φάρμα, Ζεις,exallos, giannakidis, tsami, farma, zeis