ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Πάνω από τον πήχυ των 5 εκατομμυρίων μετοχών κινήθηκε τελικά το ενδιαφέρον των ξένων θεσμικών επενδυτών για το placement

05:54 19/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Πάνω από τον πήχυ των 5 εκατομμυρίων μετοχών κινήθηκε τελικά το ενδιαφέρον των ξένων θεσμικών επενδυτών για το placement που διενήργησε η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

6 εκατομμύρια μετοχές που αντιστοιχούν σε ποσοστό 5,6% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας αποκτήθηκαν με μέση τιμή κτήσης 13,20 ευρώ ήτοι discount 5,70%.

Στο placement συμμετείχε ένα επίλεκτο pool 10 μεγάλων

επενδυτών από Ευρώπη και ΗΠΑ, αυξάνοντας το ποσοστό των ξένων θεσμικών στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας κατά 30%, διαμορφώνοντάς το σε επίπεδα άνω του 25% πλέον. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετείχαν και υπάρχοντες ξένοι θεσμικοί μέτοχοι, που είχαν δηλαδή αποκτήσει μετοχές της εταιρείας σε χαμηλότερη τιμή κτήσης, και που αγοράζοντας τώρα σε υψηλότερα επίπεδα επιβεβαιώνουν την πίστη στις προοπτικές της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ για μεγαλύτερη αξία, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στη Διοίκηση.

To άρθρο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Πάνω από τον πήχυ των 5 εκατομμυρίων μετοχών κινήθηκε τελικά το ενδιαφέρον των ξένων θεσμικών επενδυτών για το placement δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Πάνω,gek terna, pano