Γνωστός μουσικός ο 67χρονος που «έσβησε» σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ - Η ανάρτηση που συγκινεί

21:17 20/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο 67χρονος μουσικός Δημήτρης (Τάκης) Πινακουλάκης είναι ο άνδρας που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ τα μεσάνυχτα της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου.

Η είδηση του θανάτου του Δημήτρη (Τάκη) Πινακουλάκη, στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε τα μεσάνυχτα της 19ης Δεκεμβρίου στον ΒΟΑΚ, έπεσαν σαν βόμβα στο Ηράκλειο.

Ο 67χρονος

πατέρας δύο παιδιών, ήταν μουσικός και το άκουσμα του τραγικού μαντάτου σκόρπισε θλίψη, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Μάλιστα η σελίδα «Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος Παράρτημα Κρήτης» έκανε μία συγκινητική ανάρτηση με την οποία τον αποχαιρέτησε…

«Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε για τον χαμό του Τάκη Πινακουλάκη από τροχαίο δυστύχημα στην εθνική. Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του…», έγραψε σε μήνυμά της στο Facebook, η σελίδα «Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος Παράρτημα Κρήτης», σχετικά με τον χαμό του 67χρονου.

 

Υπενθυμίζεται ότι το δυστύχημα, όπως έγραψε το Cretalive, σημειώθηκε, όταν ο 19χρονος Ι.Α., οδηγώντας μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού φέρεται να προσέκρουσε πάνω στο προπορευόμενο δίκυκλο του 67χρονου μουσικού, στο τμήμα του ΒΟΑΚ από Κοκκίνη Χάνι προς το Ηράκλειο.

Ο άτυχος Τάκης Πινακουλάκης εξέπνευσε στο νοσοκομείο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε ο 19χρονος.

Η κηδεία του 67χρονου καλλιτέχνη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή ‎22 ‎Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, στο παλαιό Κοιμητήριο του Αγίου Κωνσταντίνου, στο Ηράκλειο.

To άρθρο Γνωστός μουσικός ο 67χρονος που «έσβησε» σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ - Η ανάρτηση που συγκινεί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα