Η αντίδραση του Γιούργκεν Κλοπ στην βαριά ήττα - αποκλεισμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Νιούκαστλ

11:48 2/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Η επική αντίδραση του προπονητή της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, μόλις έμαθε την εντός έδρας ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Νιούκαστλ (3-0) και τον αποκλεισμό της στο League Cup Αγγλίας.

Η Νιούκαστλ «εκδικήθηκε» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον περσινό χαμένο τελικό του League Cup

και με μία κυριαρχική εμφάνιση στο «Ολντ Τράφορντ», συνέτριψε τους «κόκκινους διαβόλους» με 3-0, πετώντας τους εκτός διοργάνωσης, γεγονός που άφησε… άναυδο τον Γιούργκεν Κλοπ.

Η Λίβερπουλ πέρασε από την έδρα της Μπόρνμουθ (2-1) και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Γιούργκεν Κλοπ πληροφορήθηκε για το αποτέλεσμα στο ματς του “Ολντ Τράφορντ” και αντέδρασε με μια χαρακτηριστική γκριμάτσα και αναφωνώντας: “Ουυυυ, όκει”.

Θυμίζουμε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει σε βαθιά αγωνιστική κρίση. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 8η θέση με 15 βαθμούς, ενώ στο Champions League είναι τρίτη με τρεις πόντους. Μάλιστα, πρόκειται ένα από τα χειρότερα ξεκινήματά της τα τελευταία χρόνια, την ώρα που ο κόσμος ζητάει την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας και την… απομάκρυνσή της από τα χέρια των Γκλέιζερ.

Jürgen Klopp’s reaction to the Man Utd scorepic.twitter.com/ps5pEdwR0R

— B/R Football (@brfootball) November 1, 2023

To άρθρο Η αντίδραση του Γιούργκεν Κλοπ στην βαριά ήττα - αποκλεισμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Νιούκαστλ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιούργκεν Κλοπ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νιούκαστλ,giourgken klop, mantsester giounaitent, nioukastl