Την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας πρότεινε η εισαγγελέας

22:22 25/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Ύστερα από μία μαραθώνια, εμπεριστατωμένη και στοιχειοθετημένη αγόρευση, η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, Ευαγγελία Σπυριδωνίδου, πρότεινε προς δικαστές και ενόρκους να κηρύξουν ένοχη τη Ρούλα Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η εισαγγελέας Ευαγγελία Σπυριδωνίδου αναφέρθηκε εκτενώς στην αγόρευση της στους μάρτυρες, επιστήμονες, που προτάθηκαν από την υπεράσπιση, αποδομώντας τους ισχυρισμούς τους.

Για την ιατροδικαστή Ουρανία Δημακοπούλου η εισαγγελέας, σχολίασε: «Όλο

αιτίες θανάτου μας έλεγε στην κατάθεση της. Αν κάποιος έμπαινε και γκουγκλαρε τις αιτίες θανάτου που είπε, αυτό το παιδί ήταν μια ωρολογιακή βόμβα στο Καραμανδάνειο. Αναρωτιέμαι αν πράγματι είδε τα έγγραφα της δικογραφίας. Μπορεί να έχει γνώσεις, πλην όμως εδώ θα έπρεπε να μην ασχοληθεί με τα κλινικά θέματα αλλά να αρκέστηκε μόνο στο κομμάτι της επιστήμης της, τα νεκροτομικά ευρήματα για τα οποία δεν είπε».

 

 

Περισσότερα σε λίγο…

 

To άρθρο Την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας πρότεινε η εισαγγελέας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα