Η συνάντηση Κασσελάκη - Ιωακειμίδη και η βόλτα στο Σύνταγμα - Πώς περιέγραψε το αγαπημένο του φαγητό ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

17:09 27/9/2023 - Πηγή: NewsIt

«Είναι λαχανικό, αλλά έχει μέσα κάτι κρεατικό και από πάνω σάλτσα από λαχανικό», περιέγραψε το αγαπημένο του φαγητό ο Στέφανος Κασσελάκης χωρίς να πει ποιο είναι αυτό, την ώρα που ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε βόλτα στο Σύνταγμα μετά τη συνάντησή του με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Ιωακειμίδη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης βγήκε για βόλτα στο Σύνταγμα,

μαζί με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο, και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Ιωακειμίδη. Ο νέος πρόεδρος του κόμματος συνομίλησε με πολίτες, αγκάλιασε τα σκυλάκια που έβλεπε και φυσικά δέχθηκε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που τον ακολουθούσαν.

Στις δηλώσεις του, του ζητήθηκε να περιγράψει το αγαπημένο του φαγητό χωρίς να πει ποιο είναι αυτό, με τον Στέφανο Κασσελάκη να βάζει τελικά έναν… γρίφο σε όσους άκουσαν την απάντησή του. «Είναι λαχανικό, αλλά έχει μέσα κάτι κρεατικό και από πάνω σάλτσα από λαχανικό», είπε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ευχήθηκε αστειευόμενος «καλή τύχη» σε όσους προσπαθήσουν να το βρουν.

Ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Ιωακειμίδη, για τον οποίο δήλωσε μόνο «ψηφίστε τον Γιώργο Ιωακειμίδη. Αυτή είναι η κουβέντα μου», στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου.

Δείτε το βίντεο από τη βόλτα του στο Σύνταγμα:

To άρθρο Η συνάντηση Κασσελάκη - Ιωακειμίδη και η βόλτα στο Σύνταγμα - Πώς περιέγραψε το αγαπημένο του φαγητό ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κασσελάκη - Ιωακειμίδη, Σύνταγμα - Πώς, ΣΥΡΙΖΑ,kasselaki - ioakeimidi, syntagma - pos, syriza