Ηλίας Βρεττός, Μαρία Iορδάνοβα και Μαρίνα Μπομπέτσι απόψε στο 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

13:47 24/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Ηλίας Βρεττός και οι Μαρία Iορδάνοβα και Μαρίνα Μπομπέτσι που έγιναν… viral κάθονται απόε (24.04.2024, 24:00) στην… καρέκλα απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο νέο επεισόδιο του 2Night Show.  

Πρώτος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι ο αγαπημένος τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, που φέτος έκανε τα πρώτα του βήματα στην παρουσίαση με «Το Πιο Μεγάλο Παζάρι».

Τον ενδιαφέρει να γίνει παρουσιαστής; Τι τον άγχωσε σε σχέση με το τραγούδι; Στη συνέχεια, ο Ηλίας Βρεττός μιλάει για το τρακάρισμα

που είχε με τη μηχανή του και εξηγεί πώς σώθηκε από θαύμα.

Τι θυμάται από τον γάμο του με την Αναστασία και γιατί ήταν η ωραιότερη βραδιά της ζωής του; Τα πάει καλά με τα πεθερικά του;

Τέλος, τραγουδάει live στο στούντιο της εκπομπής και δίνει μια μικρή γεύση από όσα συμβαίνουν στο «Ω Stage Athens», όπου εμφανίζεται με τη Λένα Παπαδοπούλου.  

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο αποψινό «The 2Night Show» καλωσορίζει τη Μαρία Iορδάνοβα και τη Μαρίνα Μπομπέτσι, τα κορίτσια που μέσα σε 2 μήνες έκαναν viral στο TikTok το music bar «Scorpios».  

Πού αποδίδουν την επιτυχία τους; Πώς είναι η μεταξύ τους σχέση; Τι όνειρα έχουν για το μέλλον; Μια συνάντηση απολαυστική, που… είναι για σένα. Παμ!

«The 2Night Show»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 24:00.

To άρθρο Ηλίας Βρεττός, Μαρία Iορδάνοβα και Μαρίνα Μπομπέτσι απόψε στο 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηλίας Βρεττός Μαρία Iορδάνοβα, Μαρίνα Μπομπέτσι, 2Night Show, Γρηγόρη Αρναούτογλου,ilias vrettos maria Iordanova, marina bobetsi, 2Night Show, grigori arnaoutoglou