Κατερίνα Γκαγκάκη για Tv Queen: Δεν είναι τι θέλουν ο Τάσος και η Έλενα αλλά τι θέλει η παραγωγή

19:31 30/4/2024 - Πηγή: NewsIt

“Αν ξέρει κανείς την Έλενα και τον Τάσο δεν ταιριάζει η εναντίωση με τον χαρακτήρα τους αυτό που περιγράφετε. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν είχαμε την αίσθηση ότι θα είμαστε 4” σημείωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στην κάμερα του Happy Day για την πορεία του Tv Queen στο Open και για όσα ακούστηκαν πως ο Τάσος Τρύφωνος και η Έλενα Χριστοπούλου δεν ήθελαν για κριτή τον Παντελή Τουτουντζή.

«Είδα

τα δημοσιεύματα σε επίπεδο τίτλων. Δεν είδα κάτι που δεν περίμενα. Εγώ τα βάζω σε μια διάσταση άλλη. Μπήκα για έναν συγκεκριμένο σκοπό, το βρήκα πολύ ευχάριστο και πέρασα πολύ καλά. Υπάρχουν πράγματα προς διόρθωση ξεκάθαρα. Είναι μια παραγωγή που βγήκε ακριβώς σε 20 μέρες, μην σας πω και λιγότερες. Οτιδήποτε βλέπουμε θυμίζει παλιά τηλεόραση.

Δεν υπάρχει παρθενογένεση. Νομίζω αναφέρθηκαν στο στούντιο που είναι όντως μικρό, λίγο άβολο για μας αλλά ξέρω ότι στην αρχή πρέπει να είμαστε δίπλα στα παιδιά.

Άκουσα ότι υπάρχουν βλέψεις για ένα μεγαλύτερο. Η εγγύτητα είναι σημαντικότερη από τον εντυπωσιασμό και πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν είναι μουσικοχορευτικό σόου άρα δεν χρειάζεται μεγαλύτερο πλατό.

Γιατί να με ανησυχεί η τηλεθέαση; Είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο του Open και είναι αυτό που περιμέναμε και είναι κάτι που θα χτιστεί»” είπα αρχικά η Κατερίνα Γκαγκάκη.

«Αν ξέρει κανείς την Έλενα και τον Τάσο δεν ταιριάζει η εναντίωση με τον χαρακτήρα τους αυτό που περιγράφετε. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν είχαμε την αίσθηση ότι θα είμαστε 4. Εγώ τσέκαρα συνέχεια με ποιους θα είμαι γιατί με κάποια ονόματα δεν θα χαιρόμουν.

Φαντάζομαι ότι μέσα στην τούρλα να μην είχαν ενημερωθεί ότι θα είναι 4, νομίζω αυτό ήταν και τίποτα παραπάνω. Το θεωρώ λιγάκι αστείο να μην θέλουν έναν άνθρωπο. Δεν είδα κανέναν κλαμένο άνθρωπο, είδα έναν πολύ άνετο άνθρωπο.

Ούτως ή άλλως είναι τι θέλει η παραγωγή ούτε ο Τάσος ούτε η Έλενα» πρόσθεσε η Κατερίνα Γκαγκάκη για όσα ακούστηκαν για το παρασκήνιο του σόου.

To άρθρο Κατερίνα Γκαγκάκη για Tv Queen: Δεν είναι τι θέλουν ο Τάσος και η Έλενα αλλά τι θέλει η παραγωγή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα