Κέρκυρα: Καταγγελία για επίθεση και βιασμό από 35χρονη Αυστραλή τουρίστρια

09:11 24/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο βιασμός που κατήγγειλε, αρχικά σε γιατρούς του νοσοκομείου στην Κέρκυρα, κινητοποίησε τους αστυνομικούς. Τι ανέφερε η 35χρονη Αυστραλή τουρίστρια…

Στο μικροσκόπιο των Αρχών ο βιασμός και η επίθεση που κατήγγειλε η 35χρονη γυναίκα, που έκανε μόνη διακοπές στην Κέρκυρα. Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται το βράδυ της Τρίτης 23 Απριλίου. Λίγο μετά τις 20:00, η νεαρή μπήκε στο νοσοκομείο του νησιού και ανέφερε πως δέχτηκε επίθεση και πως όταν συνήλθε διαπίστωσε πως είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά. Ήταν σε σύγχυση όπως ανέφεραν οι γιατροί, που ειδοποίησαν ταχύτατα την αστυνομία.

Η 35χρονη ανέφερε πως δέχτηκε επίθεση από έναν άγνωστο σε εκείνη άντρα, επί της οδού Δονάτου Δημουλίτσα, κοντά στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο που έμενε. Υποστήριξε πως ο δράστης της επιτέθηκε και την χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα εκείνη να χάσει τις αισθήσεις της.

Συνήλθε όπως ανέφερε, στις 20:45 και διαπίστωσε ότι έφερε μώλωπα στη δεξιά πλευρά της λεκάνης της και αιμορραγία από την περιοχή του κόλπου. Η 35χρονη δεν επιθυμούσε την ιατροδικαστική της εξέταση.

Όπως αναφέρουν πηγές από την αστυνομία, δεν συνεργάστηκε με τους ιατρούς του Γ.Ν. Κέρκυρας κατά την εξέτασή της και δεν παρείχε περιγραφή του άγνωστου δράστη ενώ δεν υπέδειξε και μάρτυρες για την επίθεση.

Η αστυνομική έρευνα πάντως αναμένεται να συνεχιστεί και σε αυτό το πλαίσιο θα γίνει προσπάθεια να βρεθούν εικόνες από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, σε μια προσπάθεια να χυθεί άπλετο φως στα όσα έγιναν.

To άρθρο Κέρκυρα: Καταγγελία για επίθεση και βιασμό από 35χρονη Αυστραλή τουρίστρια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κέρκυρα, Καταγγελία, 35χρονη Αυστραλή,kerkyra, katangelia, 35chroni afstrali