Κουχάρσκι: «Δύσκολη κλήρωση για την ΑΕΚ στο Europa League, αλλά πιστεύουμε στις δυνατότητές μας»

15:25 1/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Το σχόλιο του αθλητικού διευθυντή της ΑΕΚ, Ράντεκ Κουχάρσκι για την κλήρωση που είχε η Ένωση στους ομίλους του Europa League.

Η ΑΕΚ είχε κλήρωση… βουνό στους ομίλους του Europa League, αφού θα αντιμετωπίσει Άγιαξ,

Μαρσέιγ και Μπράιτον. Ο αθλητικός διευθυντής της Ένωσης, Ράντεκ Κουχάρσκι, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για την δύσκολη κλήρωση της Ένωσης.

«Σήμερα είμαστε στην κλήρωση του Europa League, αλλά ο Άγιαξ και η Μαρσέιγ πέρυσι αγωνίζονταν στο Champions League. Είναι δύσκολη η κλήρωση, αλλά πρέπει να το διαχειριστεί η ΑΕΚ», ανέφερε αρχικά ο Κουχάρσκι στην κάμερα της Cosmote TV.

Σε ερώτηση για το αν ΑΕΚ μπορεί να ονειρεύεται διάκριση στη διοργάνωση, απάντησε: «Ναι, πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Είναι δύσκολος ο όμιλος, αλλά εμείς πιστεύουμε στους εαυτούς μας, και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για το τι πιθανότητες δίνει στην ΑΕΚ, επεσήμανε: «Είναι δύσκολο το γκρουπ, και δύσκολα μπορείς να κάνεις προβλέψεις. Πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδες, στους παίκτες, τους φίλους μας και θα παλέψουμε για τη δεύτερη ή την τρίτη θέση. Όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο».

To άρθρο Κουχάρσκι: «Δύσκολη κλήρωση για την ΑΕΚ στο Europa League, αλλά πιστεύουμε στις δυνατότητές μας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα