Κούλης Νικολάου: Την ερωτεύθηκα κεραυνοβόλα, με την πρώτη ματιά, σε σημείο που ντράπηκα κιόλας

21:27 27/10/2023 - Πηγή: NewsIt

“Είμαστε μαζί τώρα 21 χρόνια και ήταν ακαριαίο” παραδέχεται ο Κούλης Νικολάου.

Για την προσωπική του ζωή, την γνωριμία με την σύζυγο του και τα 21 χρόνια κοινής διαδρομής μίλησε με τρυφερότητα ο Κούλης Νικολάου όταν συνάντησε την Παρασκευή (27.10.2023) την Ελένη Μενεγάκη στον αέρα του MEGA.

“Την σύζυγο μου την ερωτεύθηκα απόλυτα κεραυνοβόλα, με την πρώτη ματιά! Σε σημείο

που ντράπηκα κιόλας και έκανα το βλέμμα κάτω. Πλησίασε ο ένας τον άλλον με έναν εξαιρετικό τρόπο, έναν μοναδικό τρόπο. Ήρθε να δει μια παράσταση που ήταν η θεία της, η Αστέρω και μετά στο φαγητό… μείναμε εκεί” εξομολογήθηκε, αρχικά, ο ηθοποιός.

“Από το 2002, είμαστε μαζί τώρα 21 χρόνια και ήταν ακαριαίο όμως. Δηλαδή όταν γνωριστήκαμε, μετά από πέντε – έξι μήνες συγκατοικούσαμε” πρόσθεσε εν συνεχεία ο Κύπριος καλλιτέχνης για να ακολουθήσουν δηλώσεις της Κλαίρης Νικολάου.

 

“Είναι ο άνθρωπος μου, ο έρωτας μου, ο καλύτερος μου φίλος. Με συμβουλεύει πάρα πολλές φορές για διάφορα θέματα και… είναι η ζωή μου ο Κούλης” ομολόγησε, μεταξύ άλλων, η σύζυγος του Κούλη Νικολάου στο MEGA.

To άρθρο Κούλης Νικολάου: Την ερωτεύθηκα κεραυνοβόλα, με την πρώτη ματιά, σε σημείο που ντράπηκα κιόλας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα